Nu må galskaben om coronatest altså stoppe!

Hver dag får vi fra samtlige mainstream-medier nyheder om, hvor mange personer der er testet positive for corona samt casehistorier om kendte fra ind- og udland, der angiveligt er blevet smittet med corona, og hvad det har af konsekvenser for dem. Vi bliver også bombarderet med historier om kendte mennesker, der måske kan være blevet smittet med corona, og som derfor har isoleret sig, indtil de kan blive testet.

Selvom mainstream-pressen så småt er begyndt at vågne langsomt op til en lille bitte smule kritisk journalistik om coronabedraget, så fortsætter de samtidig med den anden hånd det massive propagandatryk, der alt sammen er baseret på den biokemiske test, der angiveligt kan vise, om en person eller et dyr er smittet med det nye coronavirus eller ej.

Sagen er imidlertid den, at der er tale om en fuldstændig upålidelig testtype, som ikke kan bruges til at diagnosticere noget som helst. Det skyldes primært, at testen ikke er valideret i forhold til prøver med kendt indhold af det isolerede virus. Testen er baseret på en antagelse om, at når den slår positivt ud, så skyldes det tilstedeværelse af det nye coronavirus. Man bruger så blot gentagelser af den samme test på det samme testmateriale som mål for “sandhed”.

Hvis det nye coronavirus er isoleret og kan dyrkes, hvorfor findes der så ikke studier, der har valideret den påståede coronatest i forhold til vævsprøver med kendt indhold af det rigtige virus? Testens validitet er baseret på en teori om, at (1) testen tester for tilstedeværelse af noget bestemt genetisk materiale, og (2) når det bestemte genetiske materiale er til stede, så stammer det altid og udelukkende fra det nye coronavirus. Denne hypotese kan valideres, men studier designet til det, er ikke udført. Man bruger i stedet gentagelser af den samme potentielt nonvalide test som reference i stedet for rent faktisk at teste testen i forhold til det, som man påstår, at testen tester for! Det er videnskabeligt vanvid.

Når mange af dem, der er testet positive for corona, slet ikke har nogen sygdomssymptomer, så er det nærliggende at konkludere, at de slet ikke har været smittet med noget som helst farligt. Når en stor andel af dem, der bliver testet positive for corona, slet ikke fejler noget, så må den logiske slutning være, at når reelt syge, der bliver testet positive for corona, så skyldes deres sygdom noget andet end corona. Og det er umuligt at vide, præcis hvad det reelt er, der får testen til at slå ud som positiv. Det kan lige så godt være en konsekvens af og ikke en årsag til sygdom. Vi må bare konkludere, at positiv coronatest absolut ikke er noget sikkert mål for aktuel eller fremtidig sygdom. Det betyder i praksis, at det er en fuldstændig ubrugelig test, der ikke kan bruges til andet end at skræmme folk og gennemføre sundhedsfascistiske politiske beslutninger, der fjerner folks frihed til at leve, ånde og drive virksomhed.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments