Fascister, der vil beskytte os, er stadigvæk fascister

Det første slag om epidemiloven er tilsyneladende vundet! Det virker, når folket rejser sig og kæmper imod. Men hvad mon regeringen nu finder på…?

Siden regeringens forslag om den udemokratiske, frihedsberøvende epidemilov, som det heldigvis nu kun er Socialdemokratiet, der vil stemme for, så har samme regering overtrådt loven ved at beordre aflivning af mink og ødelæggelse af hele minkerhvervet i Danmark uden lovhjemmel. Alene den sag burde være nok til, at ikke bare epidemiloven men hele regeringen falder. Men mon ikke Mette Frederiksen slipper afsted med at ofre Mogens Jensen, som så kan gå på pension sammen med Kåre Mølbak. Ja, Kåre Mølbak har annonceret, at han går på pension fra januar. Der er dog flere undersøgelser i gang, der kan ende med retssager mod ham, også selvom han flygter på pension.

Alene den sag burde være nok til, at ikke bare epidemiloven men hele regeringen falder.

Indtil for ganske nylig er Mette Frederiksen, Magnus Heunicke & Co. sluppet afsted med deres fascistiske politik ved at påstå, at den beskytter os mod det onde. Fascisterne i Nazi-Tyskland brugte samme motto: Für Ihre Sicherheit.

Sandheden er dog den omvendte: Det er ikke det nye coronavirus, vi skal være bange for; det er den fascistiske politik, der bliver forsøgt trukket ned over hovedet på ikke bare os men hele verdens mange bange befolkninger med det nye coronavirus som undskyldning.

Det nyeste skud på stammen fra Socialdemokratiet, der engang var demokratiske, men som nu er fascistiske, er, at arbejdsgivere skal kunne kræve, at medarbejdere bliver coronatestet, og hvis de nægter, så skal de kunne fyres. Det er altså ikke arbejdsgiveres opgave at blande sig i deres ansattes sundhed på en så indgribende og kontroversiel måde. Hvad bliver så i øvrigt det næste, som arbejdsgivere kan tvinge ansatte til at blive testet for under trussel om fyring?

Frihed er sundhed!

Det globale politiske klima i 2020 er fascistisk. Det er den sidste store verdenskrig, som ikke er en krig mellem nationer – de holder alle sammen, når man kommer højt nok op i magthierarkiet – men en krig mellem magthaverne og befolkningen. Magthaverne og dem, der kontrollerer magthaverne, ønsker at gennemtvinge et socialfascistisk diktatur kontrolleret af digital identitet, overvågning og økonomi. World Economic Forum, som er en af de store bagmænd bag det, der foregår nu, kaldet det Den Fjerde Industrielle Revolution for at pakke det pænt ind. Når magthaverne engang indser, at folket insisterer på frihed i sundhed, så vil de formentlig skifte til en ny strategi, hvor de vil bilde os ind, at det digitale diktatur er vejen til frihed. De vil kalde det noget andet, men vi skal sørge for hele tiden at afkode deres sprog ved simpelthen at måle de foreslåede lovændringer med dette spørgsmål: Vil det øge eller reducere friheden for den enkelte borger og virksomhed i Danmark?

Frihed er sundhed! Vær med til at kæmpe for sundhed med frihed: Sundhedsliberalt Folkeparti

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
søndag, 15 november 2020, 9:22 09:22

Klag over lovforslag L 102, “Forslag til lov om arbejdsgiveres adgang til at pålægge lønmodtagere test for covid-19 m.v.”, senest i dag, søndag d. 15. november 2020 til Beskæftigelsesministeriet Departementet (virksomhedsnummer: 10172748) / Beskæftigelsesudvalget.

https://www.ft.dk/samling/20201/lovforslag/L102/kontakt.htm

E-mail-liste:

  • folketinget@ft.dk  ordenskapitlet@kongehuset.dk hoftelefonen@kongehuset.dk hofmarskallatet@kongehuset.dk kabinetssekretariatet@kongehuset.dk ordenshistoriografen@kongehuset.dk kronprinsparretshof@kongehuset.dk pjpmhof@kongehuset.dk pbhof@kongehuset.dk Thomas.Pedersen@ft.dk lone.klinke@ft.dk ministeren@bm.dk bjoern.brandenborg@ft.dk bjarne.laustsen@ft.dk jan.johansen@ft.dk jens.joel@ft.dk jeppe.bruus@ft.dk kasper.kjaer@ft.dk leif.jensen@ft.dk lennart.damsbo-Andersen@ft.dk samira.nawa@ft.dk kathrine.olldag@ft.dk karsten.honge@ft.dk halime.oguz@ft.dk jette.gottlieb@ft.dk victoria.velasquez@ft.dk christian.juhl@ft.dk torsten.gejl@ft.dk hans.andersen@ft.dk anne.oestergaard@ft.dk carsten.kissmeyer@ft.dk morten.dahlin@ft.dk anni.matthiesen@ft.dk ulla.tornaes@ft.dk bent.bogsted@ft.dk jens.henrik.thulesen.dahl@ft.dk dennis.flydtkjaer@ft.dk naser.khader@ft.dk birgitte.bergman@ft.dk lars.mathiesen@ft.dk alex.vanopslagh@ft.dk.