Fascister, der vil beskytte os, er stadigvæk fascister

Det første slag om epidemiloven er tilsyneladende vundet! Det virker, når folket rejser sig og kæmper imod. Men hvad mon regeringen nu finder på…? Siden regeringens forslag om den udemokratiske, frihedsberøvende epidemilov, som det heldigvis nu kun er Socialdemokratiet, der vil stemme for, så har samme regering overtrådt loven ved at beordre aflivning af mink … Læs videre Fascister, der vil beskytte os, er stadigvæk fascister
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
søndag, 15 november 2020, 9:22 09:22

Klag over lovforslag L 102, “Forslag til lov om arbejdsgiveres adgang til at pålægge lønmodtagere test for covid-19 m.v.”, senest i dag, søndag d. 15. november 2020 til Beskæftigelsesministeriet Departementet (virksomhedsnummer: 10172748) / Beskæftigelsesudvalget.

https://www.ft.dk/samling/20201/lovforslag/L102/kontakt.htm

E-mail-liste:

  • folketinget@ft.dk  ordenskapitlet@kongehuset.dk hoftelefonen@kongehuset.dk hofmarskallatet@kongehuset.dk kabinetssekretariatet@kongehuset.dk ordenshistoriografen@kongehuset.dk kronprinsparretshof@kongehuset.dk pjpmhof@kongehuset.dk pbhof@kongehuset.dk Thomas.Pedersen@ft.dk lone.klinke@ft.dk ministeren@bm.dk bjoern.brandenborg@ft.dk bjarne.laustsen@ft.dk jan.johansen@ft.dk jens.joel@ft.dk jeppe.bruus@ft.dk kasper.kjaer@ft.dk leif.jensen@ft.dk lennart.damsbo-Andersen@ft.dk samira.nawa@ft.dk kathrine.olldag@ft.dk karsten.honge@ft.dk halime.oguz@ft.dk jette.gottlieb@ft.dk victoria.velasquez@ft.dk christian.juhl@ft.dk torsten.gejl@ft.dk hans.andersen@ft.dk anne.oestergaard@ft.dk carsten.kissmeyer@ft.dk morten.dahlin@ft.dk anni.matthiesen@ft.dk ulla.tornaes@ft.dk bent.bogsted@ft.dk jens.henrik.thulesen.dahl@ft.dk dennis.flydtkjaer@ft.dk naser.khader@ft.dk birgitte.bergman@ft.dk lars.mathiesen@ft.dk alex.vanopslagh@ft.dk.