Ny censur fra Facebook og mere chikane fra Indsamlingsnævnet

Jeg bliver nu udsat for mere subtil censur på Facebook end tidligere. I går på Christiansborg Slotsplads gik jeg hen til politiet, der holdt vagt ved pladsen, for at spørge dem om den grønne stribe på Strøget og for at oplyse dem om agent provocateurs i fredelige demonstrationer. Jeg optog samtalen på livevideo via Facebook. Jeg har nu opdaget, at den video simpelthen er blevet slettet fra min profil, uden at jeg har fået nogen besked om det.

Derudover bliver jeg nu igen udsat for chikane fra Civilstyrelsen og Indsamlingsnævnet, der truer med bøde for ulovlig indsamling. Jeg har imidlertid ikke overtrådt nogle regler, da jeg er et politisk parti, og da politiske partier i følge § 2 pkt. 5 i Indsamlingsloven er undtaget fra loven. Jeg glæder mig til at føre bevis for, at jeg er et politisk parti, og at jeg har været det siden 2016. Derudover vil jeg kontakte medlemmer af Folketinget og bede dem se nærmere på det uretfærdige i, at vi har en styrelse, et nævn og en lov i Danmark, der skal godkende, hvilke formål der må indsamles penge til. Det er jo en form for strukturel holdningstyranni. Reglerne om skat og moms burde være nok til at regulere det. Det andet krænker den grundlovssikrede, politiske frihed.

Giv et bidrag til Sundhedsliberalt Folkeparti

5 4 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments