Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Vi siger nej tak til mundbind

Hver gang du bruger mundbind, så medvirker du med din underkastelse i det igangværende forsøg på bedragerisk, fascistisk overtagelse af magten i Danmark baseret på misbrug af sundhed og irrationel, medieskabt frygt for corona. Du viser med dit brug af mundbind, at du underkaster dig et udokumenteret og unødvendigt krav fra det sundhedsfascistiske magtsystem. Det […]

Hver gang du bruger mundbind, så medvirker du med din underkastelse i det igangværende forsøg på bedragerisk, fascistisk overtagelse af magten i Danmark baseret på misbrug af sundhed og irrationel, medieskabt frygt for corona. Du viser med dit brug af mundbind, at du underkaster dig et udokumenteret og unødvendigt krav fra det sundhedsfascistiske magtsystem. Det […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x