Corona er ingenting: Klaus Schwab truer med også at ødelægge elnettet

Spåmanden Klaus Schwab fra World Economic Forum har for nylig forudset:

“We all know, but still pay insufficient attention, to the frightening scenario of a comprehensive cyber attack could bring a complete halt to the power supply, transportation, hospital services, our society as a whole. The COVID-19 crisis would be seen in this respect as a small disturbance in comparison to a major cyberattack. To use the COVID19 crisis as a timely opportunity to reflect on the lessons the cybersecurity community can draw and improve our unpreparedness for a potential cyber-pandemic.”

Det rapporterer IceAgeFarmer.com med præcise referencer til Klaus Schwab, der også stod bag Event 201, der på påfaldende vis forudså CoVid-19. Nu forudser Klaus Schwab og World Economic Forum så, at der kommer et globalt cyberangreb, der ødelægger energiforsyningen, hvorved verden vil blive lammet meget mere. Det er altså en udvidelse af terrorangrebet fra et coronavirus til et computervirus – og i følge bagmanden (Klaus Schwab) selv bliver det næste computervirus-angreb meget værre end det aktuelle coronavirus-angreb.

Det næste terrorangreb bliver værre, fordi strømforsyningen i et samfund har så fundamental betydning for stort set alt! Internettet og telefonnettet vil gå ned. Fødevareforsyningen stopper. Lys og varme forsvinder. Det vil være den perfekt undskyldning for at indføre militær undtagelsestilstand, som er den totale realisering af Plan B. Jo mere vi viser, at vi ikke er bange for corona, des mere vil terroristerne være tvunget til at skrue op for deres overgreb på os.

Oplysning er den bedste forberedelse

Hvordan kan vi forberede os på det næste store angreb? Den bedste forberedelse er, at folket insisterer på en grundig efterforskning af de mistænkte gerningspersoner bag den organiserede kriminalitet, som vi alle er ofre for nu, og som altid hurtigt kan gå hen og blive endnu værre. Derudover vil det selvfølgelig også give mening at forberede sig på at kunne overleve så godt som muligt i en periode uden adgang til at kunne købe mad, medicin og andre fornødenheder. Det vil også være en god idé at forberede alternative, analoge former for kommunikation med dem, som man ønsker at holde kontakten med under den meget store nedlukning af samfundet.

I den forbindelse vil jeg gerne tilbyde mit hjem som en kommunikationscentral, hvis den frygtede situation skulle opstå. Hver dag ved solnedgang er alle velkommen foran min gadedør på Willemoesgade 31 på Østerbro, fra og med den dag hvor nedlukningen af elnettet starter. Der kan vi så udveksle informationer, koordinere frihedskampen og hjælpe hinanden med mad og medicin. Hold øje med solen og lyset.

Jeg synes dog ikke, at vi bare skal vente passivt på det. Lad os udvide den igangværende frihedskamp til også at at omfatte forebyggelse af terrorangreb fra magthaverne mod folket i fremtiden.

PS: Når jeg kalder Klaus Schwab en spåmand, så er det selvfølgelig sarkastisk ment. Jeg mistænker ham for at være den centrale figur – hovedet af slangen – i den rige topelites koordinerede terrorangreb på hele verdens befolkning. Han bør anholdes og efterforskes hurtigst muligt, og hele det mørke net af mere eller mindre hemmelige organisationer og foreninger skal opløses, så den reelle magt kan blive givet tilbage til folket på en gennemskuelig, demokratisk vis.

4.8 12 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments