Coronakrigen: Vær opmærksom på fjendens Plan A, B og C

Den smarte general har altid en Plan B, hvis Plan A ikke virker. Han har også Plan C, hvis Plan B heller ikke virker. På den måde kan han vælge at tabe et slag for derved og derefter ved at infiltrere eller overrumple bagfra.

Det er min og mange andre iagttageres opfattelse, at det, der foregår i verden nu, er en verdenskrig. Det er toppen af den globale elite, der er gået i krig mod os, folket. Fjendens mål er at fastholde og øge deres rigdom og magt ved at gennemføre Den Fjerde Industrielle Revolution. Slutmålet er et totalitært, digitalt diktatur, som det bliver næsten umulig at flygte fra.

Plan A: sygdomsfrygt

CoVid-19 er fjendens Plan A. Strategien går ud på at skræmme folk fra vid og sans samt rekruttere håndlangere til at gennemføre fascistisk politik for at beskytte folk mod corona. Mette Frederiksen, Magnus Heunicke, Søren Brostrøm, Kåre Mølbak, osv. er ikke en del af den globale elite; de er simple håndlangere, der på forskellig vis er blevet lokket eller presset til at udføre det beskidte arbejde. Plan A er udnytte den store frygt, der er skabt via dygtig propaganda, til at få Folketinget og befolkningen til at helt frivilligt og med stor forståelse at acceptere frihedsberøvende indgreb.

Plan B: rå magt

Plan B er at bruge fysisk magt til at gennemføre fascistisk politik. Det gælder både lovlig og ulovlig fysisk magt. Minksagen viser, at vi nu er gået ind i Plan B. På trods af store protester, så fortsætter militæret ufortrødent med at presse de ulovlige eller unødvendige aflivninger af mink og erhverv igennem. Folketinget finder sig også i det, selvom der under normale omstændigheder (når hjernerne ikke er lammet af coronafrygt) ville have været klokkeklart grundlag for mistillidsvotum og rigsretssag mod de ansvarlige ministre, herunder Mette Frederiksen. Den udøvende magt vil i det hele taget bliver udnyttet til det maksimale under Plan B med gennemførelse af tiltagende uhyrlige indgreb “for at beskytte os”. Det er kun, hvis den folkelige modstand vokser sig meget stor, og den er slet ikke stor nok endnu, at de reelle magthavere vil skifte til Plan C.

Plan C: frihedsbedrag

Plan C er baseret på en accept af, at folket ikke vil ofre deres frihed for at undgå CoVid-19. Regeringen vil blive sat af, og der vil komme en ny, der lægger vægt på frihed i sundhed og samfund. Det vil den dog gøre uden at afsløre og opløse det oprindelige narrativ om corona. Supermagten i hele sagen bliver således vedligeholdt, mens man indfører frihedsbaserede politikker, der skal beskytte os mod farlige sygdomme.

Resultatet af både Plan A, B og C er digitale løsninger, der reelt kommer til at virke som digitale fængsler, der kontrollerer vores fysiske, mentale og økonomiske frihed. Den globale elite kan således nå deres slutmål med flere alternative strategier, hvis den aktuelle fejler. Det er vigtigt, at vi husker det, så vi ikke tror, at vi har vundet krigen for tidligt.

Jeg kan i øvrigt garantere, at vi i Sundhedsliberalt Folkeparti ikke er en del af den bedrageriske Plan C!

4.8 5 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments