Kategorier
Dybdegående analyse Fremhævet Propagandabloggen

Her kan vi også protestere mod coronabedraget: Danske medlemmer af World Economic Forum

Jeg mistænker World Economic Forum med Klaus Schwab i spidsen for at spille en central rolle i det globale coronabedrag. World Economic Forum er en sammenslutning af 1000 af verdens største virksomheder, der har et tæt samarbejde med det offentlige. Deres primære agenda er at gennemføre Den Fjerde Industrielle Revolution, hvor CoVid-19 spiller en vigtig […]

Jeg mistænker World Economic Forum med Klaus Schwab i spidsen for at spille en central rolle i det globale coronabedrag. World Economic Forum er en sammenslutning af 1000 af verdens største virksomheder, der har et tæt samarbejde med det offentlige. Deres primære agenda er at gennemføre Den Fjerde Industrielle Revolution, hvor CoVid-19 spiller en vigtig […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x