Her kan vi også protestere mod coronabedraget: Danske medlemmer af World Economic Forum

Jeg mistænker World Economic Forum med Klaus Schwab i spidsen for at spille en central rolle i det globale coronabedrag.

World Economic Forum er en sammenslutning af 1000 af verdens største virksomheder, der har et tæt samarbejde med det offentlige.

Deres primære agenda er at gennemføre Den Fjerde Industrielle Revolution, hvor CoVid-19 spiller en vigtig rolle i deres strategisk plan.

Her er en liste over de danske virksomheder, der er medlemmer af World Economic Forum samt adresser på deres hovedkontorer, hvor det kan være passende at foretage fredelige demonstrationer i den nærmeste fremtid:

Mette Frederiksens højre hånd ved starten af corona var en mand ved navn Martin Rossen. Den 16. juni 2020 blev det meddelt, at Martin Rossen forlader sin post som særlig rådgiver og stabschef i Statsministeriet for at blive senior vice president i Danfoss. Her er han nu den øverste chef for global public affairs og kommunikation. “Public affair” er et pænt ord for lobbyisme, ligesom “kommunikation” er et pænt for “PR”, som videre er et pænt ord for “propaganda”. Det kunne tyde på, at Martin Rossen har været en lobbyist for World Economic Forum placeret centralt i Danmarks regering ved igangsættelsen af det store coronaprojekt. Det er svært at forestille sig en bedre placering end som statsministerens mest betroede, særlige rådgiver, hvis man vil gennemføre en bedragerisk agenda om et nyt coronavirus og en ny farlig sygdom, som kræver omfattende ødelæggelse af samfundet og fjernelse af frihedsrettigheder for at bekæmpe.

Det er ikke sikkert, at ledelsen af de danske virksomheder i World Economic Forum ved, at corona er et konstrueret bedrag i stor skala. Men jeg vil opfordre dem til at undersøge det, inden de får ødelagt deres gode ry og omdømme på den storkriminelle coronasag. Folket kræver, at World Economic Forum bliver efterforsket til bunds, og de danske medlemsvirksomheder kan risikere at gå med i faldet, når sandheden om corona dag for dag kommer længere og længere frem i lyset.

Lad mig slutte dette indlæg af med at liste nogle andre medlemmer af World Economic Forum, som ganske vist ikke er danske, men som alligevel er meget synlige i landskabet her i landet:

5 5 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments