De hemmelige skurke og dobbeltagenter i coronakrigen

Jeg gravere dybere og dybere ned i coronasagen for at finde frem til, hvem der står bag, og hvordan de har udført operationen.

Jeg er nu opdaget en ny kategori af skurke og dobbeltagenter, som spiller en central rolle nu i coronasagen, og som tidligere har spillet udførende rolle i tyveri af offentlig ejendom fra folket.

Jeg tænker især på de store, globale konsulenthuse, der tilbyder ledelsesrådgivning til både offentlige og private virksomheder. De fungerer reelt som dobbeltagenter, der udgiver sig for at rådgive stater, mens de reelt rådgiver organiserede netværk af private virksomheder. Konsulenterne kan f.eks. rådgive en stat om f.eks. salg af en offentlig energi- eller vaccinevirksomhed, mens de samtidig direkte eller indirekte via deres konsulentnetværk rådgiver potentielle købere. De kan lave bedrageriske beregninger af salgspris for staten, så den private virksomhed kan købe den til en pris, der er langt under markedsværdien. Konsulenternes status som uafhængige eksperter gør, at den ansvarlige minister kan legitimere at sælge ud af nationens ressourcer til en alt for lav pris. Der er reelt tale om tyveri af folkets fælles ejendom faciliteret af dobbeltagenter betalt af begge sider. Det er ikke underligt, at ejerne af disse konsulenthuse ender som stinkende rige.

Nå, men det var jo egentlig koblingen til corona, jeg ville fokusere på. Bain & Company er navnet på det konsulenthus, der bliver brugt af World Economic Forum. Det betyder sandsynligvis, at det er Bain, der varetager den konkrete “uddannelse” og “rådgivning” af globale og nationale aktører i gennemførelsen af det store coronaprojekt. Det er måske heller ikke tilfældigt, at “Bain” lyder som “Brain”, da der er tale om meget intelligente mennesker med dyb forstand på de globale systemer og deres samspil – meget dybere end de nationale aktører har, hvilket de så bruger til at sælge deres rådgivningsydelser, der altså reelt er arbejde som dobbeltagent: de lader som om, at de arbejder for staten og folket, mens de reelt arbejder for det globale netværk, der ønsker at overtage folkets frihed, ejendom og ressourcer. Det er formentlig den farligste og mest avancerede form for organiseret kriminalitet i verden i dag.

Topchefen for Bain hedder Orit Gadiesh. Hun er uddannet i psykologi og business, og hun har tidligere haft en høj lederstilling i den israelske hær og efterretningstjeneste. Hun er datter af en israelsk general, der siden blev chef i giftproducenten Monsanto.

Vi finder også Orit Gadiesh hos World Economic Forum, hvor hun er medlem af bestyrelsen, ligesom Bain & Company er listet som partner med hovedkvarter i USA. De fremgår af listen med strategiske partnere, så Gadiesh, Bain og dermed Israel/zionisme er helt i top i kommandokæden i den organisation, der er mistænkt for at stå bag det globale coronabedrag.

5 5 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
torsdag, 19 november 2020, 14:43 14:43

Tak for endnu en fremragende artikel, Per.
Og så lige prikken over i’et, “hun” er en mand:comment image&f=1&nofb=1

Den del er der efterhånden en del, der spekulerer videre i, hvis man skulle være interesseret, bl.a. her: