Kategorier
Åbne breve Brændgaard Bloggen Coronabloggen

Åbent brev til NOST om coronakrigen

Dette er et åbent brev til Den Nationale Operative Stab, der håndterer det danske forsvar i coronakrigen. I brevet kommer jeg med nogle opfordringer og forslag til endnu bedre håndtering af den kritiske coronasituation.

Som jeg forstår jeres udgangspunkt – korriger mig hvis jeg tager fejl – så opfatter I det som om, at I forsvarer Danmark mod et nyt dræbervirus (det nye coronavirus), der er årsag til en ny, farlig sygdom (CoVid-19).

Hvem er fjenden?

Jeg vil med dette åbne brev stille et forsigtigt spørgsmål, som jeg vil opfordre jer til at undersøge nærmere: Kan det være den forkerte fjende, I bekæmper?

Som jeg forstår jeres sammensætning, så er I ikke trænet til at håndtere trusler mod folkesundheden. I vil derfor naturligt se situationen som en slags krig mod et virus. Jeg er helt enig i, at der er tale om en krig. Jeg er dog uenig i jeres opfattelse af, hvad eller hvem Danmarks fjende i krigen er.

Til andre læsere kan jeg oplyse, at NOST er sammensat af Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste, Forsvarskommandoen (inkl. Forsvarets Efterretningstjeneste), Beredskabsstyrelsen, Udenrigsministeriet og Sundhedsstyrelsen.

Her er forslag til flere spørgsmål og problemstillinger, som jeg vil opfordre jer til at tage med på jeres næste strategiske møde i NOST:

  • Hvis det herskende narrativ om CoVid-19 er baseret på bedragerisk propaganda, så er truslen mod Danmark ikke spredning af det nye coronavirus men derimod de politiske tiltag, der er blevet og fortsat bliver forsøgt gennemført mod corona. Det betyder, at I reelt udfører fjendens arbejde i Danmark. Hvem kunne have en interesse i den politiske agenda, der bliver presset igennem nu under dække af corona?
  • Jeg mistænker World Economic Forum som den centrale bagmand bag det, jeg opfatter som det globale coronabedrag. Jeg vil anbefale, at I læser mine analytiske artikler om World Economic Forum og deres agenda, forudsigelser og trusler i relation til CoVid-19. De bør efter min mening efterforskes for organiseret kriminalitet, som dog muligvis er så stor, at I kan have svært ved at overskue mistanken. Det bør dog ikke forhindre jer i at tænke større og samtidig med, at I fortsat betjener det herskende narrativ også efterforske, om det herskende narrativ er skabt og forceret af World Economic Forum, der ikke lægger skjul på, at CoVid-19 tjener deres agende om Den Fjerde Industrielle Revolution og Den Store Nulstilling af verdensøkonomien. De har detaljerede modeller på deres hjemmeside, der beskriver deres samlede strategi og placeringen af CoVid-19 i den kontekst. Forslag til arbejdsspørgsmål til jer: Hvem har opereret i kulisserne omkring de politiske coronabeslutninger, og hvem arbejder de reelt for? Der er flere lokale mistænkte i Danmark som f.eks. Martin Rossen, der nu er stukket af fra regeringen til en stilling som cheflobbyist for en dansk medlemsvirksomhed i World Economic Forum.
  • Hvis I synes, at dette lyder som en konspirationsteori, så vil jeg for det første anbefale jer også at læse mine perspektiverende artikler om det begreb samt stille jer selv spørgsmålet: Jamen, hvad du hvis der faktisk er tale om en sammensværgelse, hvor vi selv er ofre, der er blevet manipuleret til at udføre fjendens arbejde mod det danske folk?

På forhånd tak for jeres åbne sind ved læsningen af dette brev. Lad os sammen bekæmpe mørket, der er ved at opsluge Danmark.

Kontakt mig gerne, hvis I har brug for mere information.

Mange hilsner

Per Brændgaard Mikkelsen
Selvstændig sundhedsoplyser, cand. scient. i human ernæring
Slankogsund.nu | PerBraendgaard.dk
Willemoesgade 31, 4. th.
2100 København Ø
Tlf. +45 26 25 20 10


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 4 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading