Hvad har de på Søren Brostrøm?

Nogen burde undersøge, om Søren Brostrøm bliver afpresset af den zionistiske mafia, der står bag coronabedraget.

Det er velkendt – bl.a. fra Jeffrey Epstein-sagen – at den mafia bruger viden om magtfulde mænds umoralske/ulovlige seksuelle udskejelser til politisk afpresning.

Det er påfaldende, at Søren Brostrøm har ændret holdning 180 grader på stort set samtlige punkter om coronaen, herunder samfundsnedlukning og brug af mundbind. Han optræder nu også som Djævelen selv i en ny corona-skræmmevideo målrettet unge.

Jeg tænker, at det ikke har været nok med bestikkelsen i form af den lukrative topstilling hos WHO. Han virker som en mand, der er blevet presset massivt til at gå på kompromis med sin faglige etik – og pisk og gulerod er jo den klassiske cocktail, hvis man vil have folk til makke ret hurtigt.

Så lad os få gang i en undersøgelse af, om der er evidens for disse mistanker, som altså indtil videre blot er mistanker.

4.2 11 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments