Jeg er desværre allergisk overfor fascisme, og ja du må da gerne ringe til politiet

Når personalet i butikker, cafeer og på restauranter spørger mig om mundbind, så svarer jeg, at jeg desværre er allergisk overfor fascisme.

Det gjorde jeg også for en time siden, da jeg ville købe en kop kaffe på café Shabaz på Østerbrogade 124 i København. Jeg forklarede den ellers søde og venlige ekspedient, at min allergi overfor fascisme kommer til udtryk i form af vejrtrækningsbesvær og kvælningsfornemmelser ved brug af mundbind.

Hun ville se en lægeerklæring på det, hvortil jeg svarede, at det var ikke et krav, og at det i øvrigt krænkede privatlivets fred. Hun ville så have, at jeg skulle forlade butikken, når jeg ikke ville bruge mundbind. Jeg svarede, at jeg jo var lovligt undskyldt, så hvis hun smider mig ud af den grund, så overtræder hun handicapbekendtgørelsen og udsætter mig for diskrimination og chikane på grund af min fascismeallergi, der i denne sammenhæng er at opfatte som et handicap.

Vi debatterede frem og tilbage i nogle minutter, da vi til sidst blev afbrudt af en anden kunde, en mand, der sagde, at nu ringede han til politiet for at anmelde mig. Jeg svarede, at det måtte han da gerne, hvorefter jeg overhørte hans samtale med politiet og satte mig fredeligt på en stol og mediterede, mens jeg ventede på politiets ankomst. Og ventede. Og ventede. Til sidst gad jeg ikke at vente længere, så jeg tilbød manden mit visitkort, så han kunne give det til politiet, men det nægtede han at tage imod. Han ville ikke røre ved noget, som jeg havde rørt ved. Jeg gik derefter op til den kvindelige ekspedient og forklarede hende, at nu gad jeg ikke vente længere på politiet, men når de kom, så kunne hun give dem mine kontaktoplysninger, ligesom hun kunne bede sin chef kontakte mig, hvis han vil opdateres om kunders juridiske rettigheder i denne fascistiske overgangsperiode i det danske samfund.

Nu sidder jeg så på en café længere nede ad vejen, hvor jeg fik lov til at være uden mundbind. Den hedder Kaffestuen og ligger på Østerbrogade 150.

Der kan være flere grunde til, at politiet stadigvæk ikke har ringet til mig. Den vigtigste er nok, at man i Danmark prøver at indføre fascismen på den “blide” måde ved hjælp af socialfascisme camoufleret som hensyntagen overfor de sårbare. Det er derfor uhensigtsmæssigt, hvis politiet konfronterer systemkritikerne for direkte. Det virker meget bedre, når man overlader den fascistiske propagande til frivillige, sociale systemer, hvor folk “passer på hinanden”. Men det er altså ikke at passe på hverken sig selv eller hinanden at iføre sig et mundbind, som forskning har vist ikke sænker risikoen for smitte. Jeg har i øvrigt hørt pålidelige rygter om, at det samme studie også viste, at mundbind samtidig øger risikoen for bakteriel lungebetændelse. Hvorfor sagde de ikke noget om det til pressemødet?

3.9 13 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments