Ny dom, ny forsking: Coronatesten kan ikke bevise, om du har corona

I Danmark og resten af verden bliver CoVid-19-diagnosen stillet ved hjælp af en såkaldt PCR-test. Det er en biokemisk metode, hvor genetisk materiale hevet ud af svælget med en vatpind bliver kopieret ekstremt mange gange ved hjælp af enzymer i et reagensglas, indtil “det” kan spores i en test. Spørgsmålet er så bare, hvad “det” egentlig er, der får testen til at slå ud.

Landsretten i Portugal afsagde den 11. november 2020 dom i en appelsag, hvor fire tyske statsborgere havde klaget over, at de portugisiske sundhedsmyndigheder havde tvunget dem i 14 dages isolation på et hotelværelse efter en positiv CoVid-19-test. Dommen erklærede tvangsisolationen ulovlig, og den lagde til grund, at PCR-testen generelt er ude af stand til at fastslå med sikkerhed, om et positivt testresultat rent faktisk viser, at en person er smittet med SARS-CoV-2-virus. Kilde: ThePortugalNews.com

Dommen lagde vægt på to videnskabelige artikler om CoVid-19-diagnostik. Den ene artikel fokuserede på bl.a. på betydningen af differentialdiagnostik, hvilket kræver en læge og kendskab til flere forhold om patientens historik og symptomer. Kilde: The Lancet Respiratory Medicine.

Den anden artikel retter en mere fundamental kritik af det biokemiske testfundament – PCR-testen – der bliver brugt til at vurdere, om man er corona-positiv eller -negativ. Baseret på et stort testmateriale konkluderer Jaafar og kolleger i en artikel publiceret den 28. september 2020 i det videnskabelige tidsskrift Clinical Infectious Diseases, at når man bruger PCR-testen, som man gør ved coronatesten i Danmark og resten af verden, så skaber den en masse falsk positive testresultater. ‘Falsk positiv’ betyder, at coronatesten viser, at du har corona, selvom du reelt ikke har det. Det skyldes, at den enzymatiske proces i PCR-testen gradvist ændrer materialet i reagensglasset (via tilfældige fejl i den enzymatiske proces), så færre end 3 % af “positive coronatest” rent faktisk indeholder virus i det oprindelige prøvemateriale på vatpinden. Den, der udfører testen, kan på den måde selv bestemme, om testen skal give et positivt eller negativt resultatet afhængig af den grænseværdi (antal cyklusser, Ct), der bliver brugt. Og nu har retten i Portugal altså talt. Lad os få gang i retten i Danmark også.

Problemerne ved PCR-testen kan forklare, hvorfor de fleste danskere, der bliver testet positive for “corona”, slet ikke har nogen sygdomssymptomer. Så længe man tester en masse mennesker hver dag med denne ubrugelige test, der producerer falsk positive resultater, så kan man fastholde illusionen om et højt “smittetal” af den nye, farlige CoVid-19-sygdom. Det opretholder frygten og modtageligheden for den frihedsberøvende politik, der forsøges indført i Danmark og resten af verden under dække af corona, sundhed og biosikkerhed. Det ser ud til, at vi også i Danmark må gå rettens vej for at få sandhed, retfærdighed og frihed genetableret indenfor sundhed.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments