Det Globale Coronabedrag: Israel har plantet en oberstløjtnant i WHO’s ledelse

Det er forholdsvis let at identificere de synligt mistænkte i Det Globale Coronabedrag. Man kan f.eks. blot kaste et blik på WHO’s hjemmeside og finde frem til, hver der leder det foretagende. Tip: Nej, det er ikke Gud…

Direktøren for det hele hedder Tedros Adhanom Ghebreyesus. Jeg har tidligere beskrevet noget af hans skumle baggrund. Og nej, jeg er ikke racist. Mennesker, der er mørke i huden, kan være lige så kriminelle som mennesker, der er lyse i huden.

Den anden topchef i WHO hedder Harsh Vardhan. Jeg ved ikke, om han har været ved numerolog og fået et så sigende fornavn som ‘Harsh’ (det betyder som bekendt ‘barsk’ på engelsk). Harsh Vardhan er formand for Executive Board.

Blandt de øvrige medlemmer af WHO’s ledelse er der især én, der springer mig i øjnene: Itamar Grotto. Han er vicedirektør for Israels sundhedsministerie og har været det siden 2017. Itamar Grotto har tidligere været oberstløjtnant og chef for sundhedsafdelingen i den israelske hær. I WHO repræsenterer han ikke blot Israel, men hele den europæiske region.

Israel har således en højtstående militærperson placeret centralt i WHO’s ledelse. Det er mit indtryk, at hovedparten af de øvrige medlemmer af WHO’s ledelse er forholdsvis svage profiler, der formentlig let kan manipuleres med klassiske zionistiske propagandametoder. Der er f.eks. slet ingen fra Danmark i WHO’s ledelse. Derimod er både bl.a. Botswana, Burkina Faso, Ghana, Guinea-Bissau, Kenya, Madagascar, Colombia, Bangladesh, Indonesien, Rumænien, Tajikistan og Tonga repræsenteret i ledelsen. Så vidt jeg er orienteret, så er det en plads i netop denne ledergruppe, som Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen i Danmark er blevet stillet i udsigt, hvis han makker ret og dropper den evidensbaseret tilgang til sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse, hvilket han efter min mening tydeligvis har gjort. “If you can’t beat him, hire him!” er mottoet for tiden.

Jeg har tidligere beskrevet, at det konsulentfirma, der med stor sandsynlighed står for at implementere World Economic Forum’s CoVid-19-agenda i praksis rundt omkring i verden (inklusiv Danmark) ligeledes er ledet af en højtstående officer fra den israelske hær. Og nej, jeg er heller ikke antisemit. Folk, der kalder sig jøder, kan være lige så kriminelle, som folk der kalder sig alt muligt andet. Lad os slippe de fordomme, der forhindrer os i at opklare den organiserede kriminalitet i verden.

Corona bliver således drevet af en meget mærkelig sammenblanding af sundhedsmæssige, økonomiske og militære interesser. Det er våbengjort sundhed, der fjerner friheden for mennesker og virksomheder. Vores eneste håb, hvis vi vil undgå det kommunistisk-fascistiske digitale diktatur, er massiv oplysning og vækkelse af folket. Jeg er klar. Er du?

4.2 5 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments