Kærlighed vs frygt: Følelser og sex som spirituel næring

Holistisk ernæring er helhedsorienteret ernæring. Det omfatter også spirituel næring.

Et fælles træk ved mange forskellige gamle visdomstraditioner er, at kærlighed er næring af det spirituelle lys. Det kan vi f.eks. kalde Yeshua – ånden af Jesus. Man kan også bruge andre begreber, hvis man foretrækker det. Ordene er ikke så vigtige. Det vigtige er de spirituelle fænomener, som ordene sigter på.

Det er ikke en hvilken som helst form for kærlighed, der nærer det spirituelle lys. Det er især eller måske udelukkende den ubetingede kærlighed. Den omtales som ‘næstekærlighed’ i kristendommen og ‘kærlig-venlighed’ (metta) i buddhismen. Andre traditioner har andre betegnelser for det samme.

Hverken den seksuelle, den romantiske, den familiemæssige eller den gruppeorienterede kærlighed bliver nævnt som kilde til næring af det spirituelle lys. Kærligheden skal være uden betingelser og uden begær for at give den rette form for åndelig næring.

Lysende kærlighed

Denne lysende form for kærlighed kan udvikles meditativt via koncentreret meditation på kærlig-venlighed. Den kan også udvikles ved kristen meditation på visualisering af Jesus – en slags åndeligt kram.

Mange med forstand på mørket og satanisme fremhæver frygt som den følelse, der giver disse åndelige kræfter næring. Mennesker, der lader sig drive af mørket, er afhængige af at indgyde frygt i andre og derefter suge frygt-energien til sig, så mørket i dem kan blive ladet op. Det siges at være baggrunden for den forvrængede form for kærlighed og seksualitet, der praktiseres i satanistiske kredse såsom sadomasochisme, voldtægt og pædofili. Ved at have sex med nogen, der er underlegne og bange, kan satanisten få ny næring til mørket. Da det samtidig er forbudt sex, så får satanisterne noget på hinanden, så der udvikles en sygelig loyalitet i gruppen – simpelthen fordi de er bange for at blive afsløret, så de vil miste deres magt i verden.

Lysende sex

Lyset bliver derimod næret af sex, der ikke blot foregår frivilligt, men som også har udviklingen af spirituel energi som det primære formål. Det omfatter bl.a., at manden udsætter sin sædudløsning og i det hele taget finder et mere blidt fokus end begæret og jagten på udløsningen. Denne form for lysende sex falder mere naturligt for kvinder, som dog også kan have taget skade af den satanistiske porno, der hylder det primitive, dyriske begær, der i bedste fald ingen spirituel virkning har og i værste fald giver næring til mørket.

Det betyder ikke, at man(d) aldrig “må” få udløsning. Det kan f.eks. blot betyde, at man er “nødt” til at dyrke mange flere timers åndelig sex om ugen ud over den sædvanlige sex, der er drevet af begæret efter udløsning, så der kommer en mere hensigtsmæssig balance mellem Lyset og Mørket i soveværelset. Vi kan alligevel ikke flygte fra Mørket, med vi kan kaste lys på det, hvorved det mister taget i os.

Læs også: Kram, sex og spiritualitet

3.7 3 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments