En logisk analyse af det herskende corona-narrativ: 0,01 % sandsynlighed for sandhed

Her er syv af de centrale antagelser i det herskende narrativ om corona og CoVid-19:

 1. Der findes et nyt coronavirus
 2. Det nye coronavirus invaderer altid kroppen udefra (det er aldrig ikke noget, som kroppen selv danner)
 3. Det nye coronavirus er meget smitsomt
 4. En coronatest viser med sikkerhed, om man er smittet med det nye coronavirus uden risiko for falsk positive svar
 5. Det nye coronavirus er årsagen til den nye sygdom CoVid-19, som er en meget alvorlig sygdom – og der sker ingen omklassificering af årsager til eksisterende sygdomme som f.eks. influenza, bakteriel lungebetændelse, m.v.
 6. Immunforsvaret er ude af stand til at håndtere det nye coronavirus uden alvorlig sygdom, selv ved optimal ernæringsstatus + Anti-inflammationsforsvaret er ude af stand til at håndtere inflammationsvirkninger af det nye coronavirus, selv ved optimal ernæringsstatus = Det er nødvendigt at undgå kontakt med det nye coronavirus for at svær CoVid-19-sygdom
 7. Coronavacciner giver effektiv beskyttelse med ubetydelig risiko for bivirkninger

Her er min vurdering af sandsynligheden for, at hver af de syv antagelser er sande:

 1. 90 %
 2. 50 %
 3. 80 %
 4. 10 %
 5. 15 %
 6. 15 %
 7. 15 %

Det giver en samlet sandsynlighed på ca. 0,01 % for, at den herskende fortælling om corona er sand. Hvis du har en anden opfattelse af sandsynligheden for hver af de syv antagelser, så kan du frit regne den samlede sandsynlighed, som aldrig kan være større end det svageste led i kæden af antagelser i det logiske ræsonnementet. Der kan også tilføjes flere nødvendige antagelser i argumentationskæden, som der så også skal tages højde i beregningen af den samlede sandsynlighed for sandhed.

4 7 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments