Coronabedraget: Lad os få involveret den dømmende magt

Mette Frederiksen og Magnus Heunicke bør sagsøges nu. Børnehavepolitik er ikke vejen til retfærdighed. Magten i Danmark er i følge Grundloven delt i tre: Folketinget har den lovgivende magt, Kongen (via ministrene i Regeringen) har den udøvende magt, og domstolene har den dømmende magt. Den mindst kontrollerede af udenlandske økonomiske interesser af de tre er … Læs videre Coronabedraget: Lad os få involveret den dømmende magt
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
søndag, 6 december 2020, 14:31 14:31

Dronning er også strafbar i form af Grundlovens § 8:
§ 8. Forinden kongen tiltræder regeringen, afgiver han skriftligt i statsrådet en højtidelig forsikring om ubrødeligt at ville holde grundloven.

Selvfølgelig skal vi udnytte samtlige af vore muligheder, så god opfordring mht. retssystemet. Vi skal dog være forberedte på, at logen sidder endog meget tungt på dén del.

clwnthr.
mandag, 7 december 2020, 10:12 10:12
Reply to  clwnthr.

En idé ku’ evt. være at lave en “rally” (hellere det ord end “pro”-test, “demon”-stration, e.l.), hvor hver og én stævner “Staten”, “Rigspolitiet”, “Dronningen”, osv. for de her åbenlyse Grundlovsbrud, og vi på den måde oversvømmer det såkaldte juridiske system med helt og aldeles klokkeklare sager. Systemet er sat op til at køre enkelte sager mod os, folket, og ikke massevis af sager imod systemet selv, så det kunne være en oplagt måde at gøre oprør på. Det samme med masse-banner-aktioner, uddeling af flyers ang. vaccine-bedraget, corona-bedraget, osv. Hvis vi mobiliserer hver og én til at deltage aktivt på eksempelvis… Read more »

skipperbent
mandag, 7 december 2020, 5:52 05:52

Fedt at høre en stemme i mørket der taler fornuft. Bliv ved med det! De følger planen lagt af World Economic Forum og UN. Planen er et dystopisk technokrati hvor vi ingen frihed har og hvor hver eneste handling og tanke er overvåget. Peter Schwab’s COVID 19: The reset Og tjek planerne for Agenda 2030/The Great Reset. Her er en video der forklarer det hurtigere og bedre end jeg kan: https://youtu.be/eirm9mapQyY Vi går en meget mørk fremtid i møde og zombierne vil tigge for deres egen slaveri. Andre ressourcer: Blandet overblik: https://pastebin.com/Yw6kmKNS No need for vaccines, COVID pandemic is over,… Read more »

PeterT
tirsdag, 8 december 2020, 4:02 04:02

Det er dejligt at have ærlig, kærlig, og modig mennesker tæt på. Der er også regionele og internationele menneske retighedsaftaler hvis det skule gå helt galt i Danmark. Hvis de er alle grebet af panikken og kan ikke tænke klart. Situationen kræver en Sherlock Holms indstilling, ellers bliver det uoverskueligt. Det er nemest at undersøge den nuværende situation i tre felter: 1) “Corona virus” faren og spredning er vild overdrevet, 2) “Corona loven” er imod menneske rettigheds aftaler, både på nationale, regionale og internationale niveauer. 3) Den overordnet plan med disse lov ændringer på langt sigt, planlagte agendaer for fremtiden.… Read more »

Last edited 1 year ago by PeterT
PeterT
tirsdag, 8 december 2020, 4:15 04:15

DEMOSTRATION IMOD CORONA LOVEN – onsdag den 9.12 – Kl. 17 Rigsdagsgarden – Demoen gar sammen hen mod Strøget, op mod Radhuspladsen, tilbage langs Strøget ned til Kgs. Nytorv og tilbage mod Rigsdagsgarden – Forenede for Frihed

Last edited 1 year ago by PeterT