Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Coronabedraget: Lad os få involveret den dømmende magt

Mette Frederiksen og Magnus Heunicke bør sagsøges nu. Børnehavepolitik er ikke vejen til retfærdighed. Magten i Danmark er i følge Grundloven delt i tre: Folketinget har den lovgivende magt, Kongen (via ministrene i Regeringen) har den udøvende magt, og domstolene har den dømmende magt. Den mindst kontrollerede af udenlandske økonomiske interesser af de tre er […]

Mette Frederiksen og Magnus Heunicke bør sagsøges nu. Børnehavepolitik er ikke vejen til retfærdighed. Magten i Danmark er i følge Grundloven delt i tre: Folketinget har den lovgivende magt, Kongen (via ministrene i Regeringen) har den udøvende magt, og domstolene har den dømmende magt. Den mindst kontrollerede af udenlandske økonomiske interesser af de tre er […]
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x