Kvinde sender mig ca. fem e-mails om dagen, som jeg aldrig svarer på

En kvinde har nu i en lang periode sendt mig ca. fem forskellige e-mails hver eneste dag, hvor hun især angriber min opfattelse af corona. Jeg besvarer ikke hendes beskeder, som jeg opfatter som chikane. Hendes beskeder er fyldt med skældsord, og hun er tydeligvis skræmt fra vid og sans af det herskende narrativ om corona.

Da jeg tidligere har været en, som hun har haft stor faglig tiltro til i relation til ernæring og sundhed i medierne, så kortslutter hendes hjerne tilsyneladende, når min opfattelse nu går så meget imod, hvad hun selv kan se i nyhederne. Hun prøver derfor at overbevise mig om, at jeg tager fejl ved at beskylde mig for, at jeg er blevet tosset og spamme mig med links til mainstream-bullshit-propaganda.

Jeg tænker, at hun udtrykker det, som formentlig ganske mange føler i denne sundhedsfascistiske, forvirrede tid. Det er sikkert også derfor, at stort set ingen andre af mine medieliderlige kollegaer i ernærings- og sundhedsbranchen går imod det herskende narrativ om corona. De fleste er direkte eller indirekte fortalere for det fascistiske narrativ, eller også lader de bare som om, at corona slet ikke findes. Det er frygten for at blive udstødt af det faglige, sociale og økonomiske fællesskab, der driver denne adfærd. Det forstår jeg godt, samtidig med at tillader mig at opfatte mine kollegaer som nosseløse medløbere.

Det er i nosserne, at testosteron bliver produceret, og det er det hormon, som er nødvendigt, når man(d) skal tage kampen op med den uretfærdige overmagt som nu. Mine nosser er forholdsvis store, så det er måske en del af forklaringen på min kampgejst.

Nå, men den spammende kvinde har også gjort, at jeg ikke kan bruge telefonsvareren på min telefon, da blokerede telefonnumre sendes videre til svareren. Det betyder, at hun bombarderer min telefonsvarer med sindsforvirrede beskeder, indtil den bliver fyldt igen og igen. Så send en SMS (tlf. 26 25 20 10), hvis du vil ringes op. Hendes SMS’er bliver heldigvis total blokeret.

Kvinden har i øvrigt kontaktet mange af mine facebookvenner og sundhedskollegaer med ondsindede løgnehistorier. Hvis du bliver kontaktet af hende, så lad mig det gerne vide, gerne med dokumentation, som jeg så vil bruge til at få et både fysisk og digitalt polititilhold mod hende. Forledes brød hun ind i min opgang, lagde sig på trappen for at vente på mig, og hun nægtede at gå, da ambulancen kom for at fjerne hende. Jeg åbner ikke længere min dør for tossede kvinder.

5 4 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments