Min sag mod Indsamlingsnævnet i Civilstyrelsen

Jeg har i dag sendt dette svar til Indsamlingsnævnet i Civilstyrelsen, som truer mig med bøde for ulovlig indsamling af penge til politisk formål:

Dette er en besvarelse af jeres brev til mig dateret 13. november 2020 sagsnr. 19-701-00026.

Da jeg er/har et politisk parti, så er jeg undtaget fra det anførte krav, jv. Lov om indsamling m.v., § 2 pkt. 5. Det standpunkt er jeg parat til at forsvare i retten, så I er velkommen til at gå videre med sagen og rejse sigtelse m.v.

Jeg opfatter desuden jeres henvendelser som chikane fra systemet mod en systemkritiker, hvilket jeg bl.a. har blogget om her: https://perbraendgaard.dk/2020/11/14/ny-censur-fra-facebook-og-mere-chikane-fra-indsamlingsnaevnet/

Kopi til orientering til forsvarsadvokat Mette Grith Stage.

3 1 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments