Corona: Det er (også) en spirituel krig

Noget så simpelt som at tilbyde et kram til en ven, en fremmed eller en fjende kan vise sig at være den vigtigste revolutionære handling, vi kan gøre i dette årti.

Første gang jeg tydeligt mærkede den tiltagende, spirituelle krig mellem Mørket og Lyset var da jeg sad i Københavns Byret i 2019 på vej til at blive uskyldigt dømt for voldtægt.

Jeg kan se nu, at jeg ikke kun var offer for en zionistisk honningfælde, fordi jeg havde vovet mig til at debattere det herskende narrativ om 9/11 og krigen mod terror. Det var også en forløber til coronakrigen for at ødelægge min karakter, køre mig psykisk ned eller allerhelst også få mig af vejen i fængsel.

Det er ligesom, når USA ønsker at invadere et land, så sender de også specialstyrker ind i al hemmelighed først for at fjerne strategiske mål. Samme strategi bruges også nu i coronakrigen, selvom den verdenskrig mest er en informationskrig. Og det er de samme bagmænd, der står bag coronabedraget som stod bag 9/11-bedraget. De bryder sig ikke om folk, der kan gennemskue bedraget og oplyse folk på en forståelig og meningsfuld måde.

Det, jeg fornemmede i Byretten var, at meget mørke kræfter var ude på at få mig ned med nakken. Det var et angreb på ikke bare mit politiske oplysningsarbejde, men også mit mere spirituelle arbejde med kram, sex og meditation via min krammeklub m.v. Fjendens strategi var at få en vej til Lyset (næstekærlighed, gruppekram, fysisk nærkontakt, energisex, m.v.) til at fremstå som en vej til Mørket, så det hele blev vendt på hovedet. Det er en af Satans klassiske strategier netop at få det gode til at fremstå som det onde, så det onde kan fremstå som det gode. Det er psykologisk manipulation og bedragerisk propaganda.

Coronaen er blevet misbrugt til at bekæmpe fysisk nærkontakt mellem mange mennesker. Et mørkt motiv bag dette kan være, at når mennesker er fysisk tætte med mange andre mennesker på kærlige, venlige og energifyldte måder, så er det en vej til oplysning af sindet. Når sindet dermed bliver oplyst, så opdager det bedraget, og det begynder at kunne se klart Lys som Lys og Mørke som Mørke. Nu tør folk jo ikke engang kramme med deres nærmeste, og vi har sågar sundhedsmyndigheder der direkte fraråder kram, selv helt almindelige hverdagskram uden nogen form for sex og spirituel energi.

CoVid-19 har skræmt hele verden fra fysisk nærkontakt. Sidst hele verden blev skræmt fra det, dog især seksuel nærkontakt, var med AIDS-81, som gav en hel generation et meget ambivalent forhold til seksuel nydelse, der sikkert også fik sat en effektiv blokering for den sprirituelle vækkelse via frygtfri sex. Når sex på den måde bliver blandet med frygt, så nærer det Mørket i stedet for Lyset.

Jeg fornemmer meget stærkt, at corona er en spirituel krig, og at vejen til frihed går via oplysning af folket ikke bare i form af information men også i form af ånd. Når mennesker bliver oplyste både rationelt og spirituelt så kan de se, at regeringens friheds- og kontaktberøvende coronaregler er absurde (det er Mørke forklædt som Lys), og at den ægte vej til reel sundhed og virkelig frihed er den stik modsatte!

Hvad siger du til det? Skal vi ikke bare kramme os fri? 🙂

3.8 10 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments