Corona: Det er (også) en spirituel krig

Noget så simpelt som at tilbyde et kram til en ven, en fremmed eller en fjende kan vise sig at være den vigtigste revolutionære handling, vi kan gøre i dette årti. Første gang jeg tydeligt mærkede den tiltagende, spirituelle krig mellem Mørket og Lyset var da jeg sad i Københavns Byret i 2019 på vej … Læs videre Corona: Det er (også) en spirituel krig
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 18 januar 2021, 15:00 15:00

I høj grad en åndelig krig ! tager man udgangspunkt i Kirkegaard som siger at ånd er idenditet og hvad definere en idenditet – det gør handlinger. “ingen handling uden tro og ingen tro uden handling” Det ER kampen imellem det gode og det onde – Denne krise er ikke pga. man vil beskytte de svageste som Mette har påstået – det tager ikke meget tid at finde ud af det netop går ud over dem… De små erhvervsdrivende, ensomhed vokser, ældres afsagn og børn som lever i en frygttilstand der kommer til at vare hele deres liv. tager man… Read more »