Hvor mange positive CoVid-19-test er falsk positive?

Statens Serum Institut beskriver på deres hjemmeside, hvordan de foretager CoVid-19-test. De skriver, at der opstår falsk positive test ved en ct-værdi på 40 i PCR-testen. De mener så, at det ikke er noget problem, da de bruger en ct-værdi på 38 for at spore coronavirus. Og vi skal bare stole på deres udokumenterede erfaringer. … Læs videre Hvor mange positive CoVid-19-test er falsk positive?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Skytten
tirsdag, 8 december 2020, 22:38 22:38

Det siger jo en del om hvor lidt man kan stole på SSI. De henviser til det studie der har udviklet den specifikke PCR-metode. I dette skriver de jo direkte hvordan E-gene primeren kan detektere “All Asian viruses” – og alligevel synes SSI at det er rigeligt præcis med denne uspecifikke RNA-sekvens (selvfølgelig anbefalet af WHO – hvem ellers?!). Det fremgår endvidere at de har kørt 45 cykler 😔. Dermed er den selvfølgelig helt ubrugelig, hvis man skal tro rigtige forskere der har udtalt sig om dette (de anbefaler max. 25-30). Den største smoking gun er dog følgende afsnit: In… Read more »