Russisk roulette: Problemet ved politikken og vaccinerne mod CoVid-19

Problemet ved politikken mod CoVid-19 er, at de indirekte skader er langt større end de gavnlige virkninger. Jeg tænker her på de indirekte skader af bl.a. social afstand, social isolation, fysisk inaktivitet, trøstespisning, stress, angst, overdrevet brug af håndsprit, tvangslukning af sunde private virksomheder, ekstreme statslån af centralbanken, etc.

Nu starter så også snart det næste problem med vaccinerne mod CoVid-19. Når vaccinerne har kunnet udvikles og godkendes så ekstremt hurtigt, så skyldes det ganske enkelt, at de ikke er undersøgt grundigt nok. Vaccineproducenterne har fået lov til at springe dyreforsøgene over, og forsøgene med mennesker har så kort varighed, at de ikke kan sige noget fyldestgørende om risikoen for bivirkninger. Det betyder reelt, at den kommende vaccination af den danske befolkning er et eksperiment, og det er ikke hævet over enhver rimelig tvivl, at vaccinerne er uskadelige. Samtidig har vaccineproducenterne fået juridisk immunitet i hele verden, så de kan ikke sagsøges for bivirkninger. Det er ikke bare en ekstremt god forretning for disse medicinalvirksomheder; det er også verdens største spil russisk roulette.

De læger, der fraråder folk at blive vaccineret mod CoVid-19, får ikke taletid i hverken den danske eller den internationale presse. Det betyder, at befolkningen bliver efterladt med et indtryk af total enighed blandt alle læger om, at vaccinerne er både effektive og sikre at tage.

Om nogle af coronavaccinerne også bliver fyldt med nanoteknologi, der kan fjernstyre mennesker via 5G-netværket, skal jeg ikke kunne sige. Men det er påfaldende så svært det er at få oplyst, hvad vaccinerne helt konkret indeholder og er baseret på. Det skaber naturligvis grobund for konspirationsteorier. Hvis der aldrig var ingredienslister og næringsdeklarationer på fødevarer i supermarkeder, så ville folk også begynde at spekulere i, hvad fødevareproducenterne mon egentlig proppede i deres varer.

Folk skal selvfølgelig have lov til at spille russisk roulette både med deres helbred og med rigtige pistoler, hvis de har lyst til det. Så længe de kun skader sig selv. Man kan få spænding i hverdagen og livet på mange måder. Andre springer bungy jump, hopper ud med faldskærm eller vinterbader. Jeg bryder mig ikke selv om noget af det, men folk skal selvfølgelig have lov til at gøre, hvad de vil, så længe de ikke tvinger andre med ned i det iskolde vand.

Og lad os nu se undersøgelser, der sammenligner vacciner med anden relevant forebyggelse såsom kosttilskud med D-vitamin, C-vitamin og zink. Det samme bør gøres med behandling af CoVid-19: sammenlign medicin med ernæringsterapi – ellers er det umuligt at vide, om medicinen virker.

5 3 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments