De Lange Knives Nat 2.0: Hvad gør du, når jeg er væk?

De Lange Knives Nat er betegnelsen for Adolf Hitlers systematiske drab på én nat af samtlige af hans politiske modstandere i Tyskland.

Jeg forventer, at version 2.0 vil komme snart, ikke i form af fysiske drab, men “kun” drab på de sociale medier. Jeg forventer, at samtlige systemkritikere på Facebook, Twitter, m.v. i hele verden vil blive slettet på én nat. Og derefter vil der blive sat benhårdt ind mod enhver form for systemkritik, især af corona, på de sociale medier.

Når jeg pludselig er væk på Facebook osv., så kan du gå direkte til min hjemmeside og følge mine indlæg. Jeg vil anbefale, at du allerede nu skriver dig om til min gratis nyhedsmail, så du får besked via gammeldags e-mail, hver gang jeg har udgivet et nyt indlæg. Det sikrer også, at du får besked om de nyheder fra mig, som Facebook holder væk fra din perception via ghosting.

Tak for din støtte. Tak for din rettidige omhu.

4.9 7 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments