Corona: Den falske sygdom der indfører kommunisme i Danmark

Danmarks Statistik har en side med såkaldt eksperimentel statistik om CoVid-19. Det betyder, at der er oplysninger, der opdateres næsten dagligt i stedet for at vente på, at året er gået. Formålet er at give et overblik over coronasituationen.

Jeg har været en tur inde og besøge hjemmesiden og faldt over disse tre billeder/grafer.

Den første viser antallet af personer, der er blevet testet for CoVid-19 i 2020 over tid. Da det samlede antal testede personer er steget stødt over tid, så er det ikke så underligt, at det samlede antal smittede personer også er steget.

Kilde: Danmarks Statistik – Eksperimentel statistik om CoVid-19

For at få et indblik i hyppigheden af “smitte”, så skal man sammenligne den procentvise forekomst af positive testsvar. Det er ikke det, som myndighederne og pressen har gjort. Måske fordi at det ville give det indtryk, at der ikke er stigning i den procentvise forekomst af “CoVid-19”, men udelukkende en gradvis stigning i det samlede antal testede personer. Dette tvist er ganske enkelt bedrag.

De to næste grafer illustrerer det som nogen hos Danmarks Statistik åbenbart – og ikke overraskende for mig – lægger vægt på: kommunistiske samfundsmarkører.

Den næste figur viser antallet af konkurser og konkursbegæringer. Hvis corona er et angreb på små og mellemstore private virksomheder, så er dette et godt mål for succesen.

Kilde: Danmarks Statistik – Eksperimentel statistik om CoVid-19

Der er overraskende mange af den slags kurver og overraskende få, der rent faktisk handler om noget med sundhed. Den næste er således også et eksempel på en kommunistisk markør, hvor man kan se, hvilke brancher der især bliver ramt af coronismen. Selvstændige IT-konsulenter skal nok overleve, hvorimod restauranter og sport er hårdt presset.

Kilde: Danmarks Statistik – Eksperimentel statistik om CoVid-19

Så vi må konstatere, at coronaprojektet går planmæssigt. Det eneste, der kan true projektet, er, hvis en tilstrækkelig stor andel af den almindelige befolkning bliver oplyste og vågner op til, hvad det egentlig er, der foregår i Danmark og resten af verden.

4.6 9 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments