Klage over Københavns Politi – igen igen igen!

Da jeg i dag ville anmelde to personer for forbrydelser på politistationen på Københavns Hovedbanegård blev jeg i stedet selv tilbageholdt og sigtet for at overtræde mundbindsbekendtgørelsen. Jeg glæder mig til at forsvare den sigtelse i retten, da jeg er fritaget for at bære mundbind, da jeg får vejrtrækningsbesvær og kvælningsfornemmelser af det.

Det værste var sådan set, at jeg ikke fik lov til at anmelde Mette Frederiksen og Magnus Heunicke for brud på Grundloven. Hvad er det for et land at leve i, hvor en fredelig borger bliver tilbageholdt, når han vil anmelde forbrydere, og når han har en lovlig grund til at ikke er bære mundbind? Det er et fascistisk land, hvis du skulle være i tvivl!

Så jeg vil gerne klage over Københavns Politi. Igen. Jeg ved bare ikke, hvor jeg skal sende klagen hen. Sidst jeg klagede til Den “Uafhængige” Politiklagemyndighed over Københavns Politi, så sendte de klagen til videre behandling hos Københavns Politi! Ja, du læste rigtigt! Det betyder reelt, at Danmark er en politistat, hvor der ikke findes uafhængige instanser, der holder øje med politiets overholdelse af loven.

Vi befinder os i en meget kritisk periode i Danmarks historie, hvor de fascistiske systemkontrollører er ved at vinde over det frihedselskende folk. Det er NU, du skal vågne op! Det er NU, du skal vække din nabo! Lige pludselig kan det være for sent!

4.1 11 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
søndag, 13 december 2020, 16:39 16:39

Det her kan evt. være en “klagemulighed” 😉 Grundlovens § 71, stk. 2: “Frihedsberøvelse kan kun finde sted med hjemmel i loven.” Stk. 6 er vigtig i dette tilfælde: “Stk. 6. Udenfor strafferetsplejen skal lovligheden af en frihedsberøvelse, der ikke er besluttet af en dømmende myndighed, og som ikke har hjemmel i lovgivningen om udlændinge, på begæring af den, der er berøvet sin frihed, eller den, der handler på hans vegne, forelægges de almindelige domstole eller anden dømmende myndighed til prøvelse. Nærmere regler herom fastsættes ved lov.” Hvis man fremsætter begæring om dette, så SKAL de jævnfør denne lovhjemmel selv… Read more »