Klage over Københavns Politi – igen igen igen!

Da jeg i dag ville anmelde to personer for forbrydelser på politistationen på Københavns Hovedbanegård blev jeg i stedet selv tilbageholdt og sigtet for at overtræde mundbindsbekendtgørelsen. Jeg glæder mig til at forsvare den sigtelse i retten, da jeg er fritaget for at bære mundbind, da jeg får vejrtrækningsbesvær og kvælningsfornemmelser af det. Det værste … Læs videre Klage over Københavns Politi – igen igen igen!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
søndag, 13 december 2020, 16:39 16:39

Det her kan evt. være en “klagemulighed” 😉 Grundlovens § 71, stk. 2: “Frihedsberøvelse kan kun finde sted med hjemmel i loven.” Stk. 6 er vigtig i dette tilfælde: “Stk. 6. Udenfor strafferetsplejen skal lovligheden af en frihedsberøvelse, der ikke er besluttet af en dømmende myndighed, og som ikke har hjemmel i lovgivningen om udlændinge, på begæring af den, der er berøvet sin frihed, eller den, der handler på hans vegne, forelægges de almindelige domstole eller anden dømmende myndighed til prøvelse. Nærmere regler herom fastsættes ved lov.” Hvis man fremsætter begæring om dette, så SKAL de jævnfør denne lovhjemmel selv… Read more »