Alvorlige problemer med CoVid-19-testen

Jeg er blevet gjort opmærksom på et meget interessant indlæg af Den Kritiske Akademiker med overskriften Holdes pandemien kunstigt i live af PCR-tests? Det mener eksperter, som kræver anvendelsen stoppet.

Der tegner sit et klokkeklart billede af, at den PCR-test, som myndighederne i Danmark bruger til at teste for CoVid-19, ikke siger noget som helst om, hvorvidt en person er smittet med det nye coronavirus eller er syg af CoVid-19.

En stor gruppe førende forskere på området har for nylig anbefalet de europæiske myndigheder at droppe den testmetode.

Situationen er således den, at coronafrygten i Danmark bliver holdt kunstigt i live ved hjælp af testmetode, der ikke kan bruges til at teste for det, som den påstås at teste for. Eksperterne på området er i hvert fald meget uenige. Så hvad gør man, når der er begrundet tvivl? Sætter folk fri eller i fængsel? Jeg stemmer på frihed.

4.9 9 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Kim_Osboel
Kim_Osboel
onsdag, 16 december 2020, 9:26 09:26

Smukt arbejde Per…