Folketinget holder folket ude

Folketinget har fra den 10. december 2020 forlænget og skærpet deres interne coronarestriktioner. Reglerne omfatter bl.a.: Ingen eksterne gæster ved udvalgshøringerHøjst fire eksterne deltagere ved foretræde for udvalg eller i udvalgenes møder med eksterne gæsterDer gennemføres ingen omvisninger for besøgsgrupperIngen adgang for pressefolk, som ikke har privilegeret adgang Det betyder, at Folketinget i ro og … Læs videre Folketinget holder folket ude
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.