Jeg blev overfaldet på Strøget i søndags – her er videoen

Her er en videooptagelse af det overfald, jeg blev udsat for på Strøget i København i søndags. Den fysiske del af overfaldet startede, da jeg sagde til en af overfaldsmændene, en cand. scient. i kemi, at en P-værdi over 0,05 betyder, at der ikke er nogen beskyttende virkning af at bruge mundbind. Jeg havde aldrig … Læs videre Jeg blev overfaldet på Strøget i søndags – her er videoen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kim_Osboel
onsdag, 16 december 2020, 13:12 13:12

Anmodning Per, kan du ikke gøre så man kan se videoen i fuld skærm, eller linke til hvor man evt kan se den i fuld skærm?
Os med briller kan dårligt se noget på den lille skærm 🙂

clwnthr.
torsdag, 17 december 2020, 7:55 07:55

De må være børn af loge-trolde. Andet gi’r simpelthen bare ikke mening :/