Løgn, bedrag og propaganda: Sammenhængen mellem Irak og Corona

Hvis de kunne lyve så massivt dengang, mon de så også kan lyve massivt nu? Kan du huske invasionen af Irak i 2003? Den skete, fordi myndighederne var helt sikre på, at Saddam Hussein havde masseødelæggelsesvåben, og fordi de mente, at Irak var hjem for Al Qaeda-terrorister. Vi fik at vide fra myndighederne via medierne, … Læs videre Løgn, bedrag og propaganda: Sammenhængen mellem Irak og Corona
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Kim_Osboel
Kim_Osboel
torsdag, 17 december 2020, 20:57 20:57

Smukt arbejde Per. Vi er så nogle få der har skrevet og dokumenteret det i årevis… Systematisk ulovlig sagsbehandling. Dokumenteret. Ingen stilles til ansvar = ingen retssikkerhed = #bananstat Der stjæles, lyves, bedrages, manipuleres, trues med sanktioner og loven brydes bevist hvor dokumenterede syge og nedslidte medborgere ulovligt fastholdes på kontanthjælp, ressourceforløb, jobafklaringsforløb, udviklingsforløb, varmtvandt-træning, praktikker (gratis arbejdskraft) og klappekagekurser mm samt på Fleksjob, så kommunerne kan overholde embedsmændenes måltal og derved indkassere sin stats-refusion samt fra udligningsordningen, personlige bonusser, gyldne håndtryk og vederlag. Alt ved hjælp af ‘automatisk sagsbehandling‘, ‘sød retorisk’, tvetydig, ‘politisk korrekt’ ansvarfralæggende Djøf-sprog, Doublespeak og Newspeak, samt ‘… Read more »