Løgn, bedrag og propaganda: Sammenhængen mellem Irak og Corona

Hvis de kunne lyve så massivt dengang, mon de så også kan lyve massivt nu?

Kan du huske invasionen af Irak i 2003? Den skete, fordi myndighederne var helt sikre på, at Saddam Hussein havde masseødelæggelsesvåben, og fordi de mente, at Irak var hjem for Al Qaeda-terrorister. Vi fik at vide fra myndighederne via medierne, at hvis vi ikke invaderer Irak, så kan de farlige våben og terrorister ramme os, også i Danmark.

Men hvor var de Weapons of Mass Destruction, som myndighederne var 100 % sikre på befandt sig i Irak? De var ingen steder, fordi det hele var baseret på løgn og bedrag. Det var propaganda for at forføre verdens befolkning til at gå i krig mod Irak. En krig der reelt var motiveret af helt andre grunde, som magthaverne vidste, at almindelige mennesker og politikere ikke ville gå med til. Så de skulle snydes.

Men hvad så med terroristerne, fik de fanget dem? Nej. Tværtimod så blev de kaotiske tilstande efter invasionen af Irak starten til etableringen af Islamisk Stat, som vi så har døjet med siden – godt hjulpet på vej af våben og finansiering fra USA & Co. Der var ingen beviser for, at Saddam Hussein var vært for Al Qaeda-terrorister. Ligesom der heller ikke er beviser for, at Al Qaeda stod bag 9/11, men det kan være en lidt for stor mundfuld at sluge, hvis du først er begyndt at vågne nu.

Jeg vil invitere dig til at reflektere over dette spørgsmål: Hvis de kunne finde på at lyve så massivt om Irak i 2003, hvilke løgnehistorier mon de så har fyldt os med siden da?

Hvis du har mod på det, så kan du reflektere videre over disse spørgsmål:

  • Hvis den kritiske journalistik om Irak var fraværende i 2003, hvorfor skulle den så være til stede nu?
  • Hvis danske politikere dengang fulgte ordrer fra USA & Co., mon de så også kan finde på at følge ordrer nu, selvom de er baseret på en løgnehistorie?
  • Hvis nogle offentlige myndigheder kan finde på at lyve, mon andre myndighederne så også kan, hvis de bliver udsat for den samme type pres?

Jeg har samlet dokumentationen for, at invasionen af Irak var baseret på løgn, bedrag og propaganda i min bog FRIHEDENS PRIS – Er du så fri, som du tror? Det er en god grundbog, hvis du vil forstå, hvad der sker i Danmark og resten af verden nu med coronaen. Jeg skrev bogen, før coronaen startede, men propaganda-principperne bag de store bedrag er universelle og tidløse. Læs, forstå og gør noget!

5 6 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Kim_Osboel
Kim_Osboel
torsdag, 17 december 2020, 20:57 20:57

Smukt arbejde Per. Vi er så nogle få der har skrevet og dokumenteret det i årevis… Systematisk ulovlig sagsbehandling. Dokumenteret. Ingen stilles til ansvar = ingen retssikkerhed = #bananstat Der stjæles, lyves, bedrages, manipuleres, trues med sanktioner og loven brydes bevist hvor dokumenterede syge og nedslidte medborgere ulovligt fastholdes på kontanthjælp, ressourceforløb, jobafklaringsforløb, udviklingsforløb, varmtvandt-træning, praktikker (gratis arbejdskraft) og klappekagekurser mm samt på Fleksjob, så kommunerne kan overholde embedsmændenes måltal og derved indkassere sin stats-refusion samt fra udligningsordningen, personlige bonusser, gyldne håndtryk og vederlag. Alt ved hjælp af ‘automatisk sagsbehandling‘, ‘sød retorisk’, tvetydig, ‘politisk korrekt’ ansvarfralæggende Djøf-sprog, Doublespeak og Newspeak, samt ‘… Read more »