Det stor cyberangreb er nu i gang

World Economic Forum, dem der står bag terrorangrebet med corona, har tidligere advaret os om et forestående stort cyberangreb. Det er tilsyneladende i gang nu. I hvert fald beretter flere medier, bl.a. Financial Times om følgende: US intelligence agencies warn large-scale cyber attack is ‘ongoing’ Analytikere vurderer, at cyberangrebet i kombination med coronaterroren vil medføre … Læs videre Det stor cyberangreb er nu i gang
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
fredag, 18 december 2020, 12:09 12:09

Elektricitet, vand og varme kan ske at blive en mangelvare, selvom det er en skræmmekampagne i sig selv blot at nævne risikoen :/

clwnthr.
fredag, 18 december 2020, 12:11 12:11

Har du i øvrigt læst Ida Aukens besyv fra 2016 ift. “The Great Reset” og World Economic Forum, Per ? (Hun var umiddelbart det allerførste danske medlem af den galej): https://www.weforum.org/agenda/2016/11/how-life-could-change-2030/ Især den her del er “interessant”: “”They live different kinds of lives outside of the city”My biggest concern is all the people who do not live in our city. Those we lost on the way. Those who decided that it became too much, all this technology. Those who felt obsolete and useless when robots and AI took over big parts of our jobs. Those who got upset with the… Read more »

clwnthr.
fredag, 18 december 2020, 13:22 13:22

I øvrigt, i øvrigt 😉 ?Expires=1608294936&Signature=dAqIEiQ2VStd5vM4tQM0DZwYkWgomq~oEO7g1Lp8NMFwffJCMEq2ZzjucBAVZc9JaKYaaHSe3tdnUfXIBVQXUOq1Hpn28VYoVbqhloB6I~0R64lwTDj70z0AP2Tu3P2XJfqJ-g2YXEItmPDhbwByB4G1xAVd7AEmEb0ziDRSBmH-lvYWB7wDkFyEUKo2k5P5CMyZ-iMM-4rNSkkvVZpVfC7nL1L~IYNkH1og3WH2cjyNOf2Ut2Ll0F-2eDSOvNK89avKuwj~Dwng6zTx5Y1A670m8LFQNkBAkxJhebQDJuZDKz-e~i7uGkIYQcJx3lUYDgu-aX9DWz25xKNGn308Tw__&Key-Pair-Id=APKAJJFR7WIPMIVXFK3Q https://www.altinget.dk/navnenyt/styrelsen-for-patientsikkerhed-faar-nye-vicedirektoerer Nye vicedirektører i “Styrelsen for Patientsikkerhed”, den styrelse, der har magt til at tvangsvaccinere folket ifølge den nye epidemilov, som de vil have vedtaget her lige inden jul. Men er det overhovedet en kvinde ? 😉 De elsker mere end noget andet at vende alting på vrangen. Derfor ser vi “kvinder”, der reelt er mænd, i magtfulde stillinger overalt nu. Det er “Babylon”, om man vil, og man skal se at komme ud af den by i en vís fart, for op er virkelig blevet ned 😉 Om man så vil kalde dem… Read more »