Vejen ud af mainstream er sidelæns

Hvad gør man, hvis man befinder sig på dybt vand i en flod, hvor vandet strømmer stærkt i én retning? Man kan finde noget flydende at klamre sig til. Holde op med at gøre modstand og bare flyde med strømmen. Hvad gør man, hvis man frygter, at floden ender i stort, farligt vandfald? Man kan … Læs videre Vejen ud af mainstream er sidelæns
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skytten
fredag, 18 december 2020, 19:54 19:54

Her er vist et eksempel på en nyhed som aldrig når hovedstrømmens medier: https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users Omsider er WHO kommet på banen med en advarsel om de mange falske positive svar PCR-testen giver. De skriver ligefrem at man skal kigge på symptomer og klinisk tilstand m.v. og i øvrigt notere antallet af cykler der gav det positive resultat, så sundhedsvæsenet har denne information med i tilfældet af behandling. Det lyder jo helt fornuftigt, men gad vide hvorfor de først kommer med det nu? Det har de jo været klar over hele tiden og senest i april må det have været lysende klart… Read more »