Her er min kritik af aftaleteksten om ny epidemilov

I går udkom aftaleteksten om ny epidemilov. Den er blevet omtalt i pressen som, at alt om tvang i det oprindelige lovforslag er blevet fjernet. Men er det virkelig sandt?

Det korte svar er NEJ.

For det første er der slet ikke vedtaget nogen ny epidemilov endnu. Den nye lovtekst er ikke engang skrevet. Den har ikke været i høring, og den er ikke blevet vedtaget i Folketinget. Det eneste nye er en ‘aftaletekst’ underskrevet af regeringen (Socialdemokratiet), Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkepart, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og Alternativet.

Aftaleteksten har endvidere så mange vage formuleringer og udeladelser, at en kreativ jurist sagtens kan formulere en lige så fascistisk epidemilov, som den regeringen helst ville have.

Her er min kritik af aftaleteksten:

  1. Der er ingen kritik af det herskende narrativ om covid-19 – ingen plads til tvivl og sundhedsfaglig debat
  2. Aftaleteksten udvider epidemiloven til flere smitsomme sygdomme, som ikke er nærmere defineret, og som giver frit spil for endnu flere fascistiske tiltag i fremtiden
  3. Parlamentarisk kontrol er godt – med mindre parlamentet (dvs. Folketingets medlemmer) er kontrolleret
  4. Aftaleteksten vil ‘begrænse’ men ikke ‘udelukke’ tvang, hvorfor der stadigvæk er plads til tvang i den nye epidemilov, selvom presseomtalen af aftaleteksten ignorerer dette
  5. Aftalepartierne erkender, at der er tale om frihedsberøvelse, og accepterer at det kan være legalt at frihedsberøve en person i lang tid alene baseret på en ‘formodning’ om smitte
  6. Aftalepartierne tillader, at følgende paragraffer om Styrelsen for Patientsikkerheds statsgodkendte overgreb på private borgere i det oprindelig lovudkast fortsat er uden parlamentarisk kontrol: undersøgelse (§ 9), isolation (dvs. fængsel) (§§ 11-13), behandling (kan tvangsvaccination mon snige sig ind der?) (§ 14), magtanvendelse (§ 17) og politiets medvirken (§ 18)
  7. Kun tvangsvaccination (§ 15) kræver aftalen direkte bliver fjernet i loven, men ikke de øvrige tvangsforanstaltninger under ledelse af Styrelsen for Patientsikkerhed og med magtudøvelse af politiet overfor private borgere alene baseret på en formodning om at personen er smittet med en alment farlig eller samfundskritisk sygdom, hvilket giver mulighed for afpresning til vaccination via tvangsisolation m.v.
  8. Aftaleteksten reducerer kun muligheden for at anvende tvang overfor grupper af enkeltpersoner og ikke overfor enkeltpersoner, hvorfor der fortsat er frit spil for fascistiske overgreb på individer alene baseret på formodninger, hvilket åbner en portal for fascistisk magtmisbrug under dække af folkesundhed.

Den nye aftale giver trods alt mere retssikkerhed og parlamentarisk kontrol end regeringens oprindelige, vanvittige lovforslag. Det betyder, at vi kan forvente et fortsat højt tryk på propagandaen for det herskende narrativ om corona, og hvad de ellers kan finde på i fremtiden af bedrag om “alment farlige eller samfundskritiske sygdomme”.

Den store mangel i Epidemiloven

Det hele afhænger således af definitionen på “alment farlig eller samfundskritisk sygdom”. Den definition bliver fortsat overladt til Sundhedsstyrelsen, som med coronasagen har vist, at de ændrer faglige holdninger, hvis overmagten i WHO m.v. kræver det. Definitionen på “alment farlig eller samfundskritisk sygdom” er således reelt ude af lokal dansk kontrol, og Danmark er og forbliver reelt en del af et globalt fascistisk-kommunistisk sundhedsdiktatur, hvor individets frihed bliver ofret for folkesundhed på et ekstremt skrøbeligt evidensgrundlag. Den øgede parlamentariske kontrol og involvering af retssystemet gør det blot lidt mere bøvlet for fascisterne og kommunisterne, men absolut ikke umuligt at slippe afsted med deres mørke agenda.

Holdningen i et demokratisk folkestyre, som Danmark ganske vist ikke er, men som vi tror, at vi er, burde derimod være, at med mindre det er hævet over enhver rimelig tvivl, så skal folket og virksomhederne bevare deres frihed. Det er princippet i en retsstat, og det burde også være princippet i en epidemilov, selvom det er et virus og ikke en person, der er under mistanke. Et virus har også ret til at være uskyldig, indtil det modsatte er bevist, og det er det altså absolut ikke med SARS-CoV-2! Og ud fra det princip bør samtlige coronarestriktioner ophæves NU, så vi kan gå Julen og Lyset i møde med frihed og glæde.

Forsvar for virus

Alternativt kan vi starte en retssag, så SARS-CoV-2 kan få lov til at forsvare sig selv. Det burde være muligt som et civilt søgsmål, tænker jeg. Som det er nu, så er det virus jo blot blevet dømt skyldig uden rettergang, og det er os, folket, der tager straffen! Eller man kan sige, at virus er stedfortræder for Folket, hvilket jo heller ikke er retfærdigt. Det punkt med, hvordan man overhovedet foretager den dom samt den mistænktes ret til at forsvare sig selv, mangler fuldstændig i den nye epidemilov og aftaletekst, bl.a. fordi uafhængige eksperter er kørt helt ud på et sidespor, og fordi Folketinget har en meget naiv forestilling om, hvordan sundhedsvidenskab foregår, og hvordan de opinionsdannende eksperter ikke bliver påvirket af interessenter med mange penge i ryggen.

I et forsvar for virus bør bl.a. fremhæves, at optimal ernæring, herunder evt. kosttilskud med D-vitamin, C-vitamin og zink, gør det muligt at virus og frihed kan være i Danmark samtidig. Det behøver ikke være et valg mellem folkesundhed og frihed, hvis man tænker sundhed og forebyggelse blot en anelse mere helhedsorienteret, end nogle virologer tilsyneladende nyder at gøre i deres nyfundne berømthed og magt. Dette aspekt med ernæring og helhed er fuldstændig ignoreret i både Epidemiloven og i Sundhedsstyrelsens oplysning om CoVid-19, selvom det er meget mere veldokumenteret, at ernæring påvirker immunforsvaret, end at SARS-CoV-2 kan påvises i den alt for udbredte PCR-test (der producerer de daglige smitte-frygt-tal osv.), og at det nye coronavirus er årsag til den nye CoVid-19-sygdom.

Alt dette kan jeg også sige mere kort og enkelt: CORONA ER FUP! Simpelthen.

4.6 17 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Kim_Osboel
Kim_Osboel
lørdag, 19 december 2020, 11:07 11:07

Smukt arbejde Per.

clwnthr.
clwnthr.
lørdag, 19 december 2020, 11:33 11:33

Enig med Kim, tak for endnu et helt og aldeles fremragende indlæg, Per, det er virkelig værdsat !