Chefen for coronapropagandaen har fortid som cheflobbyist

Anders Frandsen er kommunikationsdirektør i Rigspolitiet, og han er den øverste ansvarlige for det, jeg opfatter som en koordineret propagandakampagne om corona baseret på løgn og bedrag for at frarøve det danske folk og små private virksomheder vores frihed.

Rigspolitiet har førertrøjen i Den Nationale Operative Stab (NOST), der ligeledes omfatter Den Centrale Operative Kommunikationsindsats (DCOK) med Anders Frandsen i rollen som chef-propagandist.

I et interview til Kommunikationsforum redegør han for noget af hans kommunikationstaktik i relation til CoVid-19.

Før Anders Frandsen kom til Rigspolitiet var han i følge hans CV direktør for lobbyisme hos Rud Pedersen Public Affairs. Den slags lobbyvirksomheder servicerer store private virksomheder, der ønsker at påvirke det offentlige system, herunder lovgivning. Anders Frandsen har desuden været chefkommunikationsrådgiver for Danske Bank samt public affairs- og kommunikationsrådgiver for TDC. Det er en skummel baggrund, hvis man spørger mig, da han er skolet til at varetage pengenes og ikke folkets interesser.

Hvor Rigspolitiet burde undersøge mistanker om, at coronaen er et terrorangreb, så gør de i stedet det modsatte: de varetager udførelsen af terrorangrebet på Danmark!

Anders Frandsen er desuden slet ikke uddannet i at kunne gennemskue propaganda. Han er cand. jur., hvilket selvfølgelig giver god mening, når den statsstøttede coronapropaganda balancerer på kanten af Grundloven, som den gør.

Foto: Anders Frandsen (kilde: politi.dk)

4.9 8 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
mandag, 21 december 2020, 8:04 08:04

Ja, “cand. jur.” er lig med “undertrykker”. Det må være et kritérie for optagelse eller for at få lov til at gennemføre “studiet”.