Chefen for coronapropagandaen har fortid som cheflobbyist

Anders Frandsen er kommunikationsdirektør i Rigspolitiet, og han er den øverste ansvarlige for det, jeg opfatter som en koordineret propagandakampagne om corona baseret på løgn og bedrag for at frarøve det danske folk og små private virksomheder vores frihed. Rigspolitiet har førertrøjen i Den Nationale Operative Stab (NOST), der ligeledes omfatter Den Centrale Operative Kommunikationsindsats … Læs videre Chefen for coronapropagandaen har fortid som cheflobbyist
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
mandag, 21 december 2020, 8:04 08:04

Ja, “cand. jur.” er lig med “undertrykker”. Det må være et kritérie for optagelse eller for at få lov til at gennemføre “studiet”.