Corona er fup – Historien er løgn – Det er kollektivt vanvid

Den herskende historie om det nye coronavirus og CoVid-19 er fup. Den er baseret på løgn og bedrag. Historien har skabt så meget frygt over hele verden, at magthaverne får folk til at gøre de mest vanvittige ting i coronaens navn. Det er i hvert fald min mening baseret på at have fulgt sagen både i pressen og forskningen, lige siden den startede.

Den store supermagt i coronabedraget er narrativet. Det vil sige fortællingen om, at (1) der findes et nyt coronavirus, (2) der er meget smitsomt, (3) der kan konstateres ved en PCR-coronatest, (4) der er årsag til den nye, farlige sygdom CoVid-19, (5) som mange blive syge eller dør af.

Den herskende historie er endvidere, at (a) kroppens immunforsvar kan ikke bekæmpe det nye coronavirus uanset hvor optimalt ernæret man er, (b) kroppens inflammationsforsvar kan ikke bekæmpe eventuel cytokinstorm uanset hvor meget antiinflammatorisk kost man spiser, (c) så det er nødvendigt at undgå kontakt med virus, (d) med medicin som eneste håb for helbredelse og (e) vaccine som eneste håb om forebyggelse og en ny form for frihed.

Vanvittige regler og anbefalinger

Lad mig her give nogle eksempler på vanvittige regler og anbefalinger, som Danmarks og resten af verdens regeringer har påbudt deres borgere i coronaens nærmest hellige navn:

 1. Alle skal bruge mundbind i det offentlige rum, selvom den eneste randomiserede interventionsundersøgelse viste, at mundbind ikke sænker risikoen for at blive testet positiv for corona [se min gennemgang af mundbindsstudiet og min kritik af Sundhedsstyrelsens nye evidenshierarki]
 2. Der er indført ensretning rundt om Søerne og på Strøget i København med massivt opbud af vagter, der skal kontrollere, at man overholder reglerne, uden at de dog har nogen lovhjemmel til hverken tvang eller straf, hvis man ikke går den samme vej som alle de andre
 3. Apropos lovhjemmel så er millioner af mink i Danmark som bekendt blevet aflivet ligeledes uden hjemmel i loven, selvom meget tyder på, at når virus muterer i dyr, så bliver de mindre og ikke mere farlige for mennesker [læs mere]
 4. Nu er Julen ved at blive aflyst med lukning af butikker og spisesteder samt opfordringer fra myndighederne til at begrænse antallet af personer, man holder Jul med og til ikke at holde hånd – men kun markere at man holder i hånd rundt om juletræet – og til ikke synge julesange
 5. Da restauranter måtte holde åbent, så skulle man have mundbind på, når man står op, men ikke når man sidder ned, som om corona har en særlig højde
 6. Mærkelige coronasymptomer og senfølger bliver fremhævet i pressen baseret på enkelte case-eksempler, f.eks. Pia Kjærsgård der vistnok havde været lidt træt og talkshowværtinden Ellen DeGeneres, der fik ondt i ryggen
 7. Kendte mennesker som Maria Montell og Thomas Villum Jensen tilbyder nu coronatest i privaten, og det må de åbenbart gerne, selvom de mig bekendt ikke har nogen sundhedsfaglig uddannelse
 8. Kinas lufthavnstilsyn vil have stewardesser til at gå med ble [læs mere]
 9. I Sydney er det blevet forbudt at synge ved sportsarrangementer [læs mere]
 10. Man skal være kreativ og bruge maske, når man har sex med andre – især når man har sex med en, man ikke bor sammen med, anbefaler myndighederne i Toronto, Canada [læse mere]
 11. Det sikreste er dog at have sex med sig selv – dvs. masturbation – i følge de canadiske anbefalinger. Ellers er det vigtigt at undgå kys og stillinger med ansigt til ansigt kontakt.
 12. Sundhedsmyndighederne i British Colombia, Canada anbefaler glory holes og har udgivet en vejledning i anvendelse af et bræt som barriere under sex [læs mere]

Sikker sex som brætspil

Her er de canadiske myndigheders guide i at bruge et bræt med et hul til at dyrke coronasikker sex, hvis man ikke kan nøjes med 33sex med sig selv, virtuel sex eller sexting, som de også anbefaler.

Toronto-rådkvinden Kristyn Wong-Tam har på baggrund af myndighedernes anbefalinger udarbejdet denne guide til coronasikker sex:

5 9 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments