De falske kristne svigter i kampen mod corona-fascismen

Jeg har nu flere gange meget konkret erfaret, hvordan falske kristne svigter i kampen mod corona-fascismen. Det gør de bl.a. ved at forhindre ytringsfrihed og fri debat om emnet. Jeg har tidligere erfaret, hvordan de falske kristne har forhindret mig i at kritisere de falske jøder ved blot at læse op af Det Nye Testamente … Læs videre De falske kristne svigter i kampen mod corona-fascismen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Spirituelt medlemskab per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
larskrogholt
fredag, 1 januar 2021, 19:30 19:30

Det er en spændende diskurs du er inde på her, men det er lidt uklart for mig, hvor vi finder de forskellige grupperinger, du taler om. De falske jøder kan jeg se, er for dig de jøder, som Jesus var kritisk over for, og som henrettede Jesus. Ifølge bibelen var det de skriftkloge og farisæere, som ikke anerkendte Jesus som Messias. Senere er disse jøder blevet identiske med religionen jødedommen. Ifølge Guds plan skulle alle jøder være blevet Jesus-troende, idet Jesus var jødernes ventede Messias, som kom for at frelse jøder og hedninger. Derfor er jødedommen entydigt en religion, et… Read more »