De falske kristne svigter i kampen mod corona-fascismen

Jeg har nu flere gange meget konkret erfaret, hvordan falske kristne svigter i kampen mod corona-fascismen. Det gør de bl.a. ved at forhindre ytringsfrihed og fri debat om emnet.

Jeg har tidligere erfaret, hvordan de falske kristne har forhindret mig i at kritisere de falske jøder ved blot at læse op af Det Nye Testamente i en folkekirke.

Det er mit indtryk, at det er forskellige motiver, der driver forskellige falske kristne til ikke at følge Jesus som både politisk og spirituelt forbillede. Nogle i det etablerede folkekirkesystem er simpelthen ofre for et åndsforladt, topstyret system, hvor der ikke er plads til slinger i valsen i forhold til de etablerede dogmer om, hvad rigtig kristendom er. Hvis de en sjælden gang siger deres ærlige mening, så bliver de lynhurtigt sat på plads af systemet, der tilsyneladende er kontrolleret af zionister.

Andre er tekst-tyranner og mener ikke, at kristendom har noget som helst med hverken spiritualitet eller politik at gøre. Altså intet med den virkelige verden og den direkte åndelige erfaring at gøre. Jeg kan ikke være mere uenig.

Atter andre opfatter sig som spirituelle kristne, og de tager tilsyneladende afstand fra al engagement i den virkelige verden, herunder at gøre som Jesus og give klar besked, når man opdager religionsmisbrug, magtmisbrug, uretfærdighed og undertrykkelse. Spirituel kristendom uden politisk kristendom er i bedste fald halv kristendom.

Kristendom som dom over de kristne

Det virker mere og mere som om, at ‘kristendom’ er en dom over de ægte, oprindelige kristne, dvs. dem der fulgte Jesus som rollemodel i den ydre verden og hans lysende ånd (Yeshua) som indre vejleder og spirituelt mål.

Dommen over de kristne førte til ‘kirkedom’, og det er den, vi døjer med i Danmark i dag, især i form af den danske folkekirke, som de fleste danskere er medlem af, selvom de hverken er troende eller erfarende. Al ægte spiritualitet er udrenset i kirkedommen og erstattet med tomsang og tåbelige ritualer i et stort rum, der efterlader den enkelte med en følelse af at være lille og ubetydelig under den almægtige Gud, som den sortklædte præst og den gamle beduinmanual er den eneste adgang til.

Jeg opfatter mig selv om Jesus-følger i min ydre-rettede aktivisme og med adgang til Lyset (Yeshua-ånden) i mit indre. Jeg lader mig gerne inspirere af andre spirituelle traditioner m.v., og jeg tror, at forskellige mennesker har brug for forskellige veje til Lyset på forskellige stadier i deres liv. Lige nu er det vigtigt for mig at integrere det spirituelle og det politiske, fordi jeg oplever, at Mørket prøver at tage over med løgn og bedrag, især om corona. Jeg er i øvrigt ikke bange for at kalde de falske jøder for Satans synagoge, for det var præcis, hvad Jesus selv kaldte dem. Og det er netop de falske jøder og deres samarbejdspartnere, som vi stadigvæk døjer med i den ydre verden i dag.

Må Lyset sætte os fri!

4 8 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
larskrogholt
larskrogholt
fredag, 1 januar 2021, 19:30 19:30

Det er en spændende diskurs du er inde på her, men det er lidt uklart for mig, hvor vi finder de forskellige grupperinger, du taler om. De falske jøder kan jeg se, er for dig de jøder, som Jesus var kritisk over for, og som henrettede Jesus. Ifølge bibelen var det de skriftkloge og farisæere, som ikke anerkendte Jesus som Messias. Senere er disse jøder blevet identiske med religionen jødedommen. Ifølge Guds plan skulle alle jøder være blevet Jesus-troende, idet Jesus var jødernes ventede Messias, som kom for at frelse jøder og hedninger. Derfor er jødedommen entydigt en religion, et… Read more »