Politiet har givet mig en coronabøde + Sådan snyder de med coronastatistikken

Politiet har givet mig en bøde på 2.500,- kr. for ikke at gå med mundbind på Hovedbanegården, selvom jeg fortalte dem, at jeg fik vejrtrækningsproblemer og kvælningsfornemmelser. Jeg er derfor uenig i bøden og vil gå i retten med den sag. I denne video lufter jeg også mine frustrationer over den statistik, som vi ikke … Læs videre Politiet har givet mig en coronabøde + Sådan snyder de med coronastatistikken
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
onsdag, 23 december 2020, 15:10 15:10

Voldede lbry dig problemer alligevel, Per ?

Kim_Osboel
onsdag, 23 december 2020, 20:30 20:30

Smukt arb Per.
Hvis den kommer i Retten så giv besked hvor og hvornår, måske vi kommer en 2-300 personer der vil følge denne sag og evt lave en lille ‘happening’ 🙂
Mvh Kim