Det onde gemmer sig bag gode intentioner

Et gammelt ordsprog siger, at vejen til Helvede er belagt med gode intentioner. Det er mit indtryk at også nu med coronaen, så gemmer det onde sig bag gode intentioner.

Den rendyrkede, satanistiske, psykopatiske ondskab finder vi kun allerøverst i magtpyramiden. Frimurernes måde at organisere sig på er et godt eksempel på, hvordan ondskaben øverst i pyramiden gemmer sig bag gode intentioner hele vejen ned i magtpyramiden. De fleste mennesker har så meget godhed i sig, at den eneste måde, ondskaben kan udbrede sig på, er ved at camouflere sig som godhed. Konsekvensen er, at 99 % gør, hvad de opfatter som godt, mens det reelt er ondt og kun tjener interessen hos den regerende 1 % af den rigeste og mest magtliderlige, materialistiske, åndsforladte elite.

Med godhed følger også den naive tro på, at alle andre mennesker og organisationer også er gode, hjertelige og menneskelige, og at ingen kan finde på at lyve og bedrage om noget så stort, som f.eks. vores sundhed. I hvert fald slet ikke nogen af dem, man ser i fjernsynet. Sandheden er nok den, at de fleste af dem, vi her i Danmark ser udføre det, som jeg opfatter som Det Globale Coronabedrag, oprigtigt tror, at de gør noget godt for folkesundheden, da de selv er ofre for bedrag og manipulation fra længere oppe i den magtpyramide, som de befinder sig i.

Det onde forfører også folk, når de først er begyndt at vågne op til, at corona er fup, og at den herskende historie er løgn. Mange foretager den logiske fejlslutning, at når myndighederne lyver om corona, så må alt, hvad myndighederne ellers siger, og alt hvad vi har lært i skolen, også være løgn. Sandhedssøgere bliver forført ind i en uvidenskabelig tænkning, hvor fravær af dokumentation bliver opfattet som dokumentation. Man begynder at tro på talking heads på YouTube uden at tænke kritisk også om, hvad de siger. Man indgår i nye grupper med samme type gruppepres for at have bestemte opfattelser, hvor måske 10 % er sandt, mens de resterende 90 % er ren fantasi. På den måde bliver sandheden druknet i andre løgne, og magthaverne øverst i pyramiden kan være ligeglade med, om sandheden om deres bedrag kommer frem, fordi dem, der har opdaget sandheden af gode grunde kan opfattes som tossede, og så er de politisk ufarlige.

Konklusionen er, at evidensbaseret, kritisk tænkning er vigtig for alle, der oprigtigt ønsker at komme tættere på sandheden om de historier, vi bliver fortalt fra mainstream-medierne og om de alternative historier, som vi derefter bliver fodret med fra alternative medier og personer.

Hav et åbent sind – men ikke så åbent, at din hjerne falder ud!

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments