Jeffrey Epstein var en israelsk agent, der udførte sex-afpresning af magtfulde mænd

Har du set dokumentaren Jeffrey Epstein: Filthy Rich på Netflix? Den giver et godt indblik i, hvordan Jeffrey Epstein & Co. var i stand til at lokke mindreårige piger til at arbejde som prostituerede for rige, magtfulde mænd. Men det vigtigste mangler.

I dokumentaren beretter vidner om, at Jeffrey Epsteins hus i New York og hans private ø var overvåget af skjulte videokameraer over alt. Vidner fortæller også om, at Epstein havde pralet med at have noget på mange magtfulde mænd, så han følte sig urørlig, da de skyldte ham tjenester.

Netflix-dokumentaren beskriver Jeffrey Epstein som en pervers rigmand, der opererede på egen hånd, indtil han tog sit eget liv i fængselscellen til sidst. Dermed afstår dokumentaren fra at afsløre det, der efter min opfattelse er det vigtigste i den sag, nemlig at Jeffrey Epstein og hans partner Ghislaine Maxwell var agenter for den israelske efterretningstjeneste og den zionistiske mafia, som reelt er to sider af samme beskidte organisation. Undersøgende journalistik af Whitney Webb har gennem flere artikler til MintPressNews dokumenteret dette.

Whitney Webb har bl.a. interviewet Ari Ben-Menashe, der er tidligere israelsk spion, der arbejdede tæt sammen med Robert Maxwell, Ghislaine Maxwells far, som del af deres arbejde for Israels militære efterretningstjeneste. Han fortæller, at de havde hyppige møder med Jeffrey Epstein. Han fortæller også om forholdet mellem Epstein og Israels tidligere premierminister Ehud Barak, og hvordan Epstein rejste til Tel Aviv umiddelbart før hans første anholdelse for at have tvunget en mindreårig pige til prostitution. Ari Ben-Menashe fortæller, at formålet med hele operationen var seksuel afpresning, og at Jeffrey Epstein specifikt fik til opgave af Israel at gå efter præsident Bill Clinton. Kilde

Jeffrey Epsteins samarbejde med den dybe stat i USA, herunder CIA, startede i følge Ben-Menashe i 1981 i forbindelse med Iran-Contra-skandalen, hvor Epstein havde til opgave at skjule ulovlige finansielle transaktioner. Det var også deromkring, at den israelske spion Robert Maxwells datter Ghislaine Maxwell udviklede et romantisk forhold med Epstein, og Epstein blev en del af den israelske spionfamilie. Kilde

Jeffrey Epstein var altså ikke “kun” en israelsk agent. Han var tæt forbundet til et netværk med nøglepersoner fra Mega Group, politikere, ledere i både USA og Israel samt et mafia-netværk med dybe forbindelse til både forretnings- og efterretningsverdenen i begge lande. Epstein var milliardær, fordi han havde fået pengene fra en af stifterne af Mega Group, Lex Wexner. Mega Group er en gruppe af meget rige forretningsmænd, der støtter den israelske og zionistiske sag. De har dybe forbindelse til den amerikanske gangster Meyer Lansky. Mega Group er en mafia, der bl.a. arbejder ved at støtte eller bestikke amerikanske politikere og altså også via sex-afpresning med misbrug af mindreårige piger. Kilde

Taktikken med at lokke magtfulde mænd i sexfælder – såsom at lokke dem til at have sex med mindreårige piger og så optage det med skjult kamera – går tilbage til den amerikanske mafia, og taktikken er siden blevet raffineret og anvendt af CIA til at kontrollere politikere. Det er på den måde den dybe stat fastholder magten, hvis der skulle komme politikere, der ikke kan bestikkes med donationer. Kilde

Intet nyt under solen. Når politikere stemmer for love m.v., der favoriserer en særlig gruppe eller en hel nation på uretfærdig vis, så kan det altså meget vel skyldes, at politikerne bliver udsat for afpresning, så de tør ikke gøre andet, end hvad de får besked på af deres hemmelige afpressere. Til gengæld kan de så måske få lov til at fortsætte udlevelsen af deres perverse seksuelle lyster i fred og fællesskab med andre i samme synkende skude. For skibet vil synke, når nu en større og større del af befolkningen verden over får kendskab til den kriminelle sandhed om moderne storpolitik. Vi, folket, vil ikke længere finde os i at have politikere, der er afpresset til at føre politik, der går direkte imod folkets interesserer. Det skulle være meget mærkeligt, hvis de samme CIA- og Mossad-metoder ikke også bliver brugt af deres samarbejdsorganisationer i Danmark, herunder Politiets Efterretningstjeneste og Forsvarets Efterretningstjeneste.

4.5 8 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments