Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Corona hader sommer og sol

Det fremgår af statistikken over sygehuskapacitet i Danmark, at det nye coronavirus tilsyneladende hader sommer og sol. I hvert fald går antallet af indlagte voldsomt ned, når solens D-vitamin-dannende stråler begynder at ramme landet for så at stige igen, når solen trækker sig tilbage med fald i D-vitaminstatus til følge. Disse to figurer illustrerer fænomenet […]

Det fremgår af statistikken over sygehuskapacitet i Danmark, at det nye coronavirus tilsyneladende hader sommer og sol. I hvert fald går antallet af indlagte voldsomt ned, når solens D-vitamin-dannende stråler begynder at ramme landet for så at stige igen, når solen trækker sig tilbage med fald i D-vitaminstatus til følge. Disse to figurer illustrerer fænomenet […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x