Corona hader sommer og sol

Det fremgår af statistikken over sygehuskapacitet i Danmark, at det nye coronavirus tilsyneladende hader sommer og sol. I hvert fald går antallet af indlagte voldsomt ned, når solens D-vitamin-dannende stråler begynder at ramme landet for så at stige igen, når solen trækker sig tilbage med fald i D-vitaminstatus til følge.

Disse to figurer illustrerer fænomenet tydeligt.

Det er et mærkeligt pandemisk virus, der tilsyneladende samtidig følger den normale sæsonvariation for influenza m.v. Eller også er det som sagt følsomt overfor sol, sommer og D-vitamin.

Under alle omstændigheder så var indlæggelser på grund af CoVid-19 et nærmest ikke-eksisterende fænomen på danske hospitaler i juli og august i år.

Tilmeld
Besked om
guest

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
lørdag, 2 januar 2021, 15:27 15:27

Vi har i mange år konkluderet lidt løst, at sol og dermed D-vitamin må forhindre “virus” (hvis man vælger at sætte lighedstegn mellem ordet “virus” og en gængs influenza-lignende infektion). Men man kan bestemt sagtens stadig få en omgang influenza, til trods for et mere end rigeligt D-vitamin-indtag i vinterhalvåret. Selv D3-vitamin er slet ikke det samme, som at få sol dog. Både i øjne og i huden forårsager solens strålers svovl-reaktioner, som er endog meget gavnlige for vores kroppe. Men ikke nok med det, ens gennemsnitlige kropstemperatur er selvfølgelig også generelt højere om sommeren, hvor vi jo sveder langt… Read more »