Corona hader sommer og sol

Det fremgår af statistikken over sygehuskapacitet i Danmark, at det nye coronavirus tilsyneladende hader sommer og sol. I hvert fald går antallet af indlagte voldsomt ned, når solens D-vitamin-dannende stråler begynder at ramme landet for så at stige igen, når solen trækker sig tilbage med fald i D-vitaminstatus til følge. Disse to figurer illustrerer fænomenet … Læs videre Corona hader sommer og sol
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
lørdag, 2 januar 2021, 15:27 15:27

Vi har i mange år konkluderet lidt løst, at sol og dermed D-vitamin må forhindre “virus” (hvis man vælger at sætte lighedstegn mellem ordet “virus” og en gængs influenza-lignende infektion). Men man kan bestemt sagtens stadig få en omgang influenza, til trods for et mere end rigeligt D-vitamin-indtag i vinterhalvåret. Selv D3-vitamin er slet ikke det samme, som at få sol dog. Både i øjne og i huden forårsager solens strålers svovl-reaktioner, som er endog meget gavnlige for vores kroppe. Men ikke nok med det, ens gennemsnitlige kropstemperatur er selvfølgelig også generelt højere om sommeren, hvor vi jo sveder langt… Read more »