Dagens nyheder: Nu er Danmarks største eksperiment med genterapi startet

DR beretter via Berlingske, at tidligere forsvarschef general Bjørn Bisserup har fået nyt job som rådgiver hos konsulentfirmaet Rud Pedersen i København. Bisserup skal beskæftige sig med rådgivning inden for forsvars- og sikkerhedspolitik i Danmark og Norden. Rigspolitiets kommunikationsdirektør Anders Frandsen har også en fortid i lobbyfirmaet Rud Pedersen.

Dansk politi fortsætter sit vigtige arbejde for folket. Flere medier beretter, at politiet bevogter corona-smittet kvinde på 97 år. Det sker for at sikre, at kvinden overholder sin isolation i et plejecenter i Nordsjælland. Hvad mon to betjente døgnet rundt koster?

De første danskere blev i går vaccineret mod CoVid-19 med Pfizer-sprøjten. Det bliver spændende at følge deres helbredsudvikling i dette verdens største eksperiment med genterapi.

DR fortæller via WHO, at der kommer flere epidemier i fremtiden. Det er WHO’s generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus, der tilsyneladende har fået adgang til en krystalkugle, der gør det muligt at spå om fremtiden. Anthony Fauci kan tilsyneladende også spå om fremtiden, da han advarer om “bølge på bølge af nye coronatilfælde” i følge Ekstra Bladet.

5 5 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
TBasholm
TBasholm
fredag, 1 januar 2021, 21:21 21:21

Undskyld, men at indføre mRNA og få kroppens celler til at producere et protein (Spike proteinet) er IKKE genterapi. Der ændres ikke i kroppens DNA. Men det ved du også godt. Fatter ikke formålet med at misinformere dine læsere sådan som du gør her. Ligeledes skriver du i et andet blog indlæg at 97% af PCR testresultaterne er falsk positive og henviser til en fransk artikel. Men det er bare ikke det studiet viser. Det er alment kendt, formodentlig også af dig, at PCR er mere følsom/ sensitiv end dyrkning. Derfor er det en reel videnskablig diskussion om man ved… Read more »

clwnthr.
clwnthr.
lørdag, 2 januar 2021, 15:46 15:46
Reply to  TBasholm

Sikke en gang mundlort, loge-trold. Din omgang bavl er faldet så hårdt til jorden så mange gange før, at det er omsonst at pointere det åbenlyse endnu engang.

Det er díg, der forsøger at vildlede folk, men vi ser lige igennem din slags på et splitsekund, loge-trold, så stik din hale ind og forsvind tilbage i dit hul, for dú er forkastelig !