Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

En offentlig hemmelighed: Mediesystemet i Danmark er bundkorrupt

De prøver ikke engang at holde det hemmeligt, at den engang kritiske presse modtager millioner og milliarder hvert år fra dem, som de burde være kritiske overfor. Den 27. december 2019 meddelte Kulturministeriet via Medienævnet, hvilke medier der ville få mediestøtte i form af redaktionel produktionsstøtte i 2020. I følge Altinget.dk behandlede Medienævnet 14 nye […]

De prøver ikke engang at holde det hemmeligt, at den engang kritiske presse modtager millioner og milliarder hvert år fra dem, som de burde være kritiske overfor. Den 27. december 2019 meddelte Kulturministeriet via Medienævnet, hvilke medier der ville få mediestøtte i form af redaktionel produktionsstøtte i 2020. I følge Altinget.dk behandlede Medienævnet 14 nye […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x