Corona: Her er de tre spørgsmål, som Folketinget og pressen “glemte” at stille

Her er de tre spørgsmål, som Folketinget og pressen burde have stillet, men som de glemte, da coronaen brød ud i starten af året.

Er dokumentationen god nok?

Det fremgår af dette svar fra Statens Serum Institut til mig, at de som autoritet tilbage i januar 2020 valgte at tro på en anden autoritet, WHO, der valgte at tro på en tredje autoritet, nemlig de lokale sundhedsmyndigheder i Wuhan, Kina. Det må så være første gang i moderne historie, at man i Vesten vælger at stole blindt på meddelelser fra kommunistiske Kina uden at foretage nogen som helst selvstændig undersøgelse.

Er de politiske tiltag i rimelig proportionalitet?

Det næste ikke-stillede spørgsmål er, om evidensen for det nye coronavirus’ farlighed og smitsomhed kan retfærdiggøre de politiske tiltag med lukning af virksomheder, fjernelse af frihed, m.v. Og hvad med alle de økonomiske og sundhedsmæssige skadevirkninger af tiltagene mod corona? De skal vel også med i en samlet økonomisk og sundhedsmæssig beregning? Blandt de sundhedsmæssige skadevirkninger af tiltagene mod corona kan jeg f.eks. nævne udskydelse af lægeundersøgelser, udskydelse af behandlinger af andre sygdomme samt reduktion i fysisk aktivitet som følge af brug af mundbind. Hvorfor er det så vigtigt at undgå smitte med coronavirus, når man samtidig påfører mennesker mange andre helbredsproblemer? Hvorfor kunne vi ikke have satset på oplysning, frivillighed og optimal ernæring i stedet for?

Kan sagen tåle fri debat?

Et demokratisk folkestyre er bl.a. karakteriseret ved fri debat og meningsudveksling. Det burde være en del af opgaven hos den presse, som vi selv via licens og skat betaler for. Den statsstøttede presse har i 2020 kun givet taletid til sundhedsfagfolk, der er enige i, at dokumentationen for coronafortællingen er god nok. Enhver, der har betvivlet dokumentationen, eller som har fremført dokumentation for, at hele denne coronasag måske i virkeligheden handler om noget helt andet, er enten blevet hånet som dumme og tossede konspirationsteoretikere eller simpelthen ignoreret.

Min vurdering

Det er min klare vurdering, at dokumentationen for det herskende narrativ om corona og CoVid-19 absolut ikke er god nok. Selvom dokumentationen var god nok, så er Danmarks og resten af verdens regeringers tiltag mod corona helt ude af proportioner og balance – og baseret på dybe misforståelser af, hvad sundhed er. Bivirkningerne ved de politiske tiltag er alt for store til at retfærdiggøre de overgreb, der er foretaget mod private virksomheder og borgere i 2020. Det er endvidere min vurdering, at ledelserne i landets medier har besluttet, at coronasagen ikke kan tåle fri debat, så alle os med andre opfattelser er helt bevidst ikke blevet kontaktet, selvom vi i årene forinden hyppigt blev hørt i aktuelle sager om sundhed, ernæring og immunforsvar.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments