Kategorier
Fremhævet Gratis abonnement Gratis analyse Propagandabloggen

Økonomisk ekspert: Corona smadrer private virksomheder og skaber et totalitært kontrolsystem

Økonomisk ekspert fremfører knivskarp og enormt skræmmende analyse af, hvad coronaen egentlig handler om – og det er ikke sundhed. Catherine Austin Fitts (f. 1950) er i følge Wikipedia en amerikansk investeringsbankkvinde og tidligere offentlig embedskvinde. Hun var administrerende direktør for investeringsbanken Dillon, Read & Co. og assisterende boligminister i George H. W. Bush’ regering […]

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

Økonomisk ekspert fremfører knivskarp og enormt skræmmende analyse af, hvad coronaen egentlig handler om – og det er ikke sundhed. Catherine Austin Fitts (f. 1950) er i følge Wikipedia en amerikansk investeringsbankkvinde og tidligere offentlig embedskvinde. Hun var administrerende direktør for investeringsbanken Dillon, Read & Co. og assisterende boligminister i George H. W. Bush’ regering […]
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x