Økonomisk ekspert: Corona smadrer private virksomheder og skaber et totalitært kontrolsystem

Økonomisk ekspert fremfører knivskarp og enormt skræmmende analyse af, hvad coronaen egentlig handler om – og det er ikke sundhed.

Catherine Austin Fitts (f. 1950) er i følge Wikipedia en amerikansk investeringsbankkvinde og tidligere offentlig embedskvinde. Hun var administrerende direktør for investeringsbanken Dillon, Read & Co. og assisterende boligminister i George H. W. Bush’ regering 1989-1993. Hun har tidligere afsløret regeringsbedrag, og hun har nu også været ude med en skarp kritik af corona.

Dette artikel er første del af et sammendrag af hendes vigtigste pointer om coronasituationen, som de fremgår af dette interview med hende.

Centralbankerne forsøger kunstigt at forlænge levetiden af den døende dollar-baserede økonomi samtidig med, at de prøver at accelerere indførelsen af et nyt økonomisk system uden at nogen rigtigt opdager, hvad det nye system faktisk er, mener hun.

Catherine Austin Fitts betegner det nye system som enden på valutaer. Det nye system er ikke en ny valuta, men et 100 % digitalt transaktionssystem. Hun mener, at centralbankernes udfordring er at markedsføre et system, som, hvis folk forstod det, så var der ingen, der ville have det. Og måden man gør det på, mener hun, er ved en sundhedskrise som corona, hvor det nye coronavirus er den nye usynlige fjende, ligesom krigen mod terror også var en krig mod usynlige fjender.

Usynlige fjender, der gør folk bange, gør det muligt for de få at kontrollere de mange ved at servere løsninger på frygten, så folk går med til ting, som de ellers ikke ville gå med til. Et virus gør det muligt at indføre enorme kontrolmekanismer i samfundet, som f.eks. at stoppe mennesker fra at mødes og tale om, hvad der foregår samt overvåge alle kontakter og kommunikationer. Hun betegner taktikken som meget klog, og hun konstaterer, at den virker med henvisning til den aktuelle coronasituation.

Det handler om at få folk til at købe en løsning, inden de ser, hvad den i sidste ende fører til, som er et nyt økonomisk system, der ikke længere er et valutasystem, men et regulært kontrolsystem. I det nye system får magthaverne mulighed for at tænde og slukke for dine penge afhængigt af, om du opfører dig ordentligt eller forkert i deres optik. I følge Catherine Austin Fitts så vil det nye system blive koblet med transhumanisme i form af en indopereret mikrochip, der helt bogstaveligt kobler hver menneskekrop op på det nye pengesystem. Konsekvensen er en dramatisk centralisering af økonomisk og politisk magt i verden.

Nedlukning af samfundet, som vi også ser i Danmark lige nu, spiller en vigtigt rolle i udførelsen af den dystre plan. Ved er erklære små private virksomheder i den fysiske verden for ikke-essentielle, så kan de blive lukket ned, hvorefter de store supermarkedskæder og online virksomheder kan komme ind og overtage hele markedsandelen fra de små private. Samtidig bliver ejerne af de private virksomheder fanget i en gældsfælde, der gør dem desperate efter tilstrømning af likvide penge, som de så bliver tilbudt som hjælpepakker via staten, der låner pengene fra centralbankerne. De private virksomheder gør ikke modstand, da de simpelthen har for travlt med at skaffe penge til mad til deres børn.

Fortsættelse følger.

4.5 13 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments