Al den snak om ‘smittetal’ er absurd

Danmark og resten af verden er lukket ned på grund af stigende ‘smittetal’ af corona og CoVid-19. Men man skal ikke tænkte særligt dybt over det, før man indser, at al den snak om ‘smittetal’ er absurd. Hvad betyder det egentlig, at man er ‘smittet’ med corona? Det betyder, at man har fået stukket en … Læs videre Al den snak om ‘smittetal’ er absurd
5 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Thunderfoot
Thunderfoot
tirsdag, 5 januar 2021, 14:33 14:33

Hej Per,
Spot on… kunne man finde, have eksemplar på personale der er truet? Ligesom vi råber på beviser, så må vi også kunne bevise vores påstande – hvis du kan følge mig.

Og Godt Nytår

/Jannick

Cheeserider
Cheeserider
fredag, 8 januar 2021, 22:44 22:44

Kære Per

Hvor er kilden på, at 97% af PCR tests er falsk positive?

I øvrigt har du totalt misforstået konceptet med diferentialdiagnoser. Det er diagnoser som man skal overveje, særligt hvis der er noget som ikke stemmer overens med den initielle vurdering.

Fælgeligt har du også helt misforstået, at alle testes, uanset symptomer. Det er ikke tilfældet i primær sektor, hvor langt de fleste patienter ses.

Monkole
Monkole
søndag, 10 januar 2021, 13:52 13:52

Din kilde forholder sig ikke til falske positiver, men til en gradueret virusload, som den specifikke artikel ikke mener er relevant. Det er på ingen måde det samme som en falsk positiv!!. Det er simpelthen misinformation det du har gang i!
Vil du i øvrigt forholde dig til, at du derudover både har misforstået konceptet differentialdiagnose, og den aktuelle test-strategi? 🙂