Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Åbent brev til psykologformand om coronakrisen

Jeg bringer her et åbent brev fra en bekymret mor og borger, Berith Zenia Fagergaard, til formand for Dansk Psykolog Forening, Eva Secher Mathiasen. Uddrag: “Jeg mangler i den grad at du som formand i stedet stopper op, mærker jordforbindelsen kommer ned af taburetten og i øjenhøjde med virkeligheden hvor resten af befolkningen befinder sig.” […]

Jeg bringer her et åbent brev fra en bekymret mor og borger, Berith Zenia Fagergaard, til formand for Dansk Psykolog Forening, Eva Secher Mathiasen. Uddrag: “Jeg mangler i den grad at du som formand i stedet stopper op, mærker jordforbindelsen kommer ned af taburetten og i øjenhøjde med virkeligheden hvor resten af befolkningen befinder sig.” […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x