Danmark er snart et totalitært, feministisk diktatur

Den fyrede TV2-vært Jes Dorphs advokat, Mette Grith Stage, som i øvrigt også var forsvarsadvokat i min MeToo-sag i Landsretten, udtaler til Ekstra Bladet, at MeToo er løbet løbsk, og jeg er helt enig.

Mænds retssikkerhed bliver gang på gang ofret til fordel for den fortsatte udbredelse af det, der reelt er et feministisk diktatur.

Situationen er blevet den, at hvis der er tvivl i en påstand-mod-påstand-sag, så vælger man at tro på kvinden og tilsidesætte mandens forklaring. Man(d) skal op på landsretsniveau for at opnå retfærdighed. Jeg håber derfor, både for Jes Dorph og for alle andre heteroseksuelle mænd med en normal libido, at Mette Grith Stage vil køre sagen hele vejen til tops i det juridiske system.

5 5 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments