Hub-strategi til at bekæmpe coronasystemet

Når du først har gennemskuet, hvordan systemet virker, så kan du begynde at kæmpe imod på effektive og fredelige måder.

Ordet ‘hub‘ kommer fra engelsk, hvor det betyder ‘hjulnav’ eller ‘midtpunkt’. Siden 1993 har det været brugt indenfor IT som betegnelse for en særlig enhed, der fordeler eller omformer data i et computernetværk el.lign. Og siden 1992 har det indenfor trafik været brugt som betegnelse for et vigtigt knudepunkt for fx fly- eller skibstrafik.

På samme måde kan vi betragte sundhedspolitik som et netværk, et system, med forholdsvis få hubs i forhold til antallet af signaler i i ledninger i netværket. Det er de store hubs, der bestemmer, hvad der skal sendes videre af signaler, hvad der skal forstærkes, hvad der skal hæmmes, og hvad der helt skal blokeres. Det er på den måde muligt at kontrolleret et kompliceret, globalt netværk ved at kontrollere de største hubs i systemet.

WHO, EMF, WEF, DR og andre store coronahubs

Hvis vi analyserer coronasagen i den optik, så er en af de centrale og største, synlige hubs verdenssundhedsorganisationen WHO. Signaler derfra har meget stor indflydelse på de mindre hubs som f.eks. Sundhedsstyrelsen i Danmark.

Derudover er der alle de for folket usynlige hubs. En af de største i relation til corona er centralbankerne via bl.a. en organisation som European Monetary Fund. En anden er organisationen af de 1000 største private virksomheder i verden, der ønsker at øge deres fusionering med staterne. Den organisation hedder World Economic Forum, som Danmark under Lars Løkke Rasmussens regering indgik aftaler med.

Pressen i Danmark kan magthaverne kontrollere via den hub, der hedder mediestøtte samt den milliardstore statslige finansiering af DR.

Den primære drivkraft i hub-systemet er penge. For at bekæmpe bedraget i systemet så er der to logiske strategier, man kan følge. For det første kan man begynde at bruge sine penge – både som borger og som virksomhed – på at støtte de små hubs, der har gennemskuet bedraget. Det vil give de små hubs kræfter til at vokse sig større, så de kan sende flere og stærkere signaler ud i systemet imod strømmen.

For det andet kan man lade en anden værdi end penge vægte tungere i hverdagen. Den anden værdi kan du kalde frihedsetik eller åndelig bevidsthed. Det vigtigste er, at den kommer til at vægte tungere, så du i dagligdagen ikke altid træffer det valg, der giver mindst risiko for at miste indtægter eller få bøder.

Frihed kræver, at man skal turde blive fattig på penge – men til gengæld rig på frihed og ånd.

Tør du det?

5 7 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments