Min anden MeToo-sag: Da jeg blev fyret af en forelsket direktør-kvinde

Jeg har også en anden MeToo-sag i min historie, som jeg endnu ikke har været offentlig om. Jeg blev i 2015 fyret fra et job, fordi direktøren og ejeren forelskede sig i mig og ville have mig for sig selv. Jeg kunne også godt lide hende, men da jeg var erklæret polyamorøs, så kunne jeg … Læs videre Min anden MeToo-sag: Da jeg blev fyret af en forelsket direktør-kvinde
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Primdahl
torsdag, 7 januar 2021, 11:13 11:13

Ya know sometimes — it’s true you really do abuse me
 Em A7 Em A7
You get round your high-class friends – and then you act real rude to me
 Em A7 Em A7
But oh baby – baby – baby baby – when you love me I can’t get enough
 Em
Hey I want to spread the news – that if it feels this good getting used
 A7
Oh you just keep on using me
 Em A7 Em A7
Hey hey until you use me up —– Hey Hey – til you use me up