Jeg er ikke dansker!

Jeg har fået lavet en DNA-test for at spore mit familiemæssige ophav. Testen viser, at jeg er højst 84 % dansk. Gisp!

Jeg er helt præcist 84,1 % skandinav, og de gener kommer fra Midtjylland (Danmark), Skåne (Sverige) og Slesvig-Holsten (Tyskland). I gamle dage var alle de tre områder jo en del af Danmark, så det kan jeg trøste mig lidt med.

Derudover er jeg 14,0 % nord- og vesteuropæer. Nærmere betegnet tysk, fransk og hollandsk. Og så er jeg 1,9 % englænder.

Det giver jo egentlig 100 %, men testen viser også, at jeg har gener fra akadianske bosættere i USA (Aroostook County, Maine) og i Canada (Madawaska County, New Brunswick og nogle i Quebec). Akadianerne var franskmænd, der bosatte sig i USA i det 17. og 18. århundrede. Det tyder således på, at hovedparten af mine 14,0 % nord- og vesteuropæer mere specifikt er fra Frankrig. Det kan så måske forklare mit lidt mørklødede udseende.

Jeg er fra Akadia

Akadia var en koloni af Ny Frankrig i Nordamerika, der eksisterede fra 1604 til 1713. Området blev derefter overtaget af englænderne, og det består nu af Nova Scotia, Prince Edward Island og New Brunswick – og det er en del af Canada.

Jeg vil gætte på, at de fleste, der går meget op i at være dansker, ligesom mig heller ikke er det 100 %. Vi er alle en blanding af forskelligt ophav, og vi bør efter min mening hylde den forskellighed i stedet for at dele os op i nationalistiske illusioner. Jeg vil dog stadigvæk opfatte mig primært som dansker og kun sekundært som europæer.

Den vigtigste grund til at være nationalist i dagens Danmark er, at det skaber en mental og social robusthed til at stå imod de globalistiske tendenser, som coronaen er et aktuelt eksempel på. Disse tendenser har det med at snige sig ind og lægge pres på den nationale politik. En pandemi er det perfekte grundlag for at få nationalstater til at underkaste sig en form for global regering. Lige nu ser vi verdenssundhedsorganisationen WHO opføre sig som en global sundhedsregering, selvom det er meget let at påvise, at den organisation har interesser, der ikke nødvendigvis tjener danskernes sundhed og velfærd. Da globale organisationer er lettere at kontrollere med penge og i det hele taget sværere at gennemskue, så bør vi som land bestræbe os på at have flere nationale organisationer, der er helt uafhængige af de globale. Coronaskandalen viser f.eks. meget tydeligt behovet for, at Danmark frigør sig fra både WHO og EU – for folkesundheden og folkefrihedens skyld! Derfor skal vi holde op med at bruge ordet ‘nationalist’ som et skældsord. Vi skal være stole over vores land, og vi skal kæmpe for, at det fortsat kan være frit, uden at fremmede besættelsesmagter kommer og sniger sig ind under dække af folkesundhed.

5 4 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments