Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Læge død efter coronavaccine

Den 56-årige amerikanske læge Gregory Michael er død efter at have modtaget coronavaccinen fra Pfizer/BioNTech, berettede mediet USA Today den 6. januar 2021. I følge den afdødes kone opsøgte han akut lægehjælp 3 dage efter at have modtaget vaccinen, da han fik prikker på huden, der kan være tegn på indre blødninger. Dødsårsagen var en […]

Den 56-årige amerikanske læge Gregory Michael er død efter at have modtaget coronavaccinen fra Pfizer/BioNTech, berettede mediet USA Today den 6. januar 2021. I følge den afdødes kone opsøgte han akut lægehjælp 3 dage efter at have modtaget vaccinen, da han fik prikker på huden, der kan være tegn på indre blødninger. Dødsårsagen var en […]
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x