Læge død efter coronavaccine

Den 56-årige amerikanske læge Gregory Michael er død efter at have modtaget coronavaccinen fra Pfizer/BioNTech, berettede mediet USA Today den 6. januar 2021. I følge den afdødes kone opsøgte han akut lægehjælp 3 dage efter at have modtaget vaccinen, da han fik prikker på huden, der kan være tegn på indre blødninger. Dødsårsagen var en … Læs videre Læge død efter coronavaccine
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Monkole
lørdag, 9 januar 2021, 11:55 11:55

Når man vaccinerer flere millioner, hvad er så den statistiske risiko for, at nogen af dem dør indenfor x antal måneder?

Monkole
søndag, 10 januar 2021, 15:04 15:04

Eftersom du åbenbart nægter at foholde dig videnskabeligt til dine egne kilder, må jeg jo svare på begge spørgsmål: Er dødeligheden større blandt vaccinerede end baggrundsbefolkningen? Næppe – det er der i hvertfald ingen dokumentation for endnu. Er dødeligheden større blandt COVID positive end baggrundsbefolkningen? Ja, det findes der solid evidens for.

clwnthr.
søndag, 10 januar 2021, 16:56 16:56
Reply to  Monkole

Forkert. Den påståede “COVID-19”-dødelighed er så lav, at den er næsten umuligt at bemærke, og den har absolut ingen videnskabelig og reel sammenhæng med nogen form for “positiv” test, idet testen er helt og aldeles misvisende og dermed fuldstændig ubrugelig.
Samtidig er gennemsnitslevealderen nærmest identisk med den påståede “COVID-19”-dødsalder. Det er et åbenlyst bedrag, loge-trold, og dú er en lige så åbenlys del af det.

– Og ja, dødeligheden er langt større blandt vaccinerede end baggrundsbefolkningen, og det har den alle dage været, trold !

Monkole
mandag, 11 januar 2021, 10:26 10:26
Reply to  clwnthr.

Fint, lad os få noget data på bordet.
Af let-læseligt stof kan jeg anbefale denne: https://ourworldindata.org/covid-excess-mortality
Her vises flot, en øget dødelighed blandt COVID-19 positive.

Lad os høre, hvad du underbygger dine påstande med 🙂
Hvis du med “ubrugelig test” henviser til samme kilde som Per, er det helt i skoven, og I har tydeligvis ikke forstået hvad I har læst.

At der helt generelt er større dødelighed blandt vaccinerede end baggrundsbefolkningen vil jeg gerne se noget data på, det lyder mildest talt fjollet.

Hvorfor du synes en saglig tilgang til tingene er troll er mig en gåde.