Forklaringen fra min barndom: Derfor tåler jeg ikke mundbind og fascisme

Nu da politiet har givet mig en bøde på 2.500 kr. for ikke at bruge mundbind, selvom jeg har fortalt dem, at jeg får vejrtrækningsbesvær og kvælningsfornemmelser af det, så lad mig her give en uddybet forklaring i fuld offentlighed, selvom jeg egentlig foretrækker at holde den del af mit liv privat.

Min frygt for at blive kvalt startede, da jeg som barn blev overfaldet af to store mænd. De kvalte mig med en pude, og de holdt fast så længe, at jeg fik en nær-døden-oplevelse ud af det. Det var dog ikke en bevidsthedsrejse, jeg opfattede som behagelig, da den stod på eller i de følgende mange år. Tværtimod blev jeg frygteligt bange for at blive kvalt og dø igen, hvilket brug af mundbind minder mig om.

Jeg blev kvalt, fordi de to mænd havde opdaget, at jeg og en ældre pige ville sige ‘det’ til nogen. ‘Det’ var, at de to mænd misbrugte børn, og det var ikke bare rygter; vi var selv vidner til konkrete overgreb. Så de ville true os til tavshed ved (næsten) at slå os ihjel. Og jeg må indrømme, at det desværre virkede ganske effektivt.

Min barndomshistorie kan måske også forklare min overudviklede sans for frihed og retfærdighed og min utrættelige, frygtløse kamp mod, hvad jeg i dag opfatter som en bedragerisk, fascistisk overmagt, hvor de ‘store’ snyder de ‘små’. Det frygtløse er dog først kommet efter mange års terapi og meditation, hvor jeg har set de frygtelige minder og følelser fra min barndom i øjnene, som får mine nuværende konfrontationer med uretfærdig overmagt til at blegne – i hvert fald når jeg ser på niveauet af angst i mit sind. Jeg er derfor meget mere bange for at gå med mundbind, end jeg for at stå fast på min ret til ikke at bruge det overfor politiet, uanset hvor uretfærdigt og voldeligt de måtte opføre sig overfor mig.

Det er som om, at den lidelse, jeg har gennemgået i min barndom, har rustet mig til at være effektiv frihedskæmper i coronakrigen i dag. En af mine psykologer mener, at det er på grund af min intelligens og humoristiske sans, at jeg ikke er gået helt ned med flaget for mange år siden. Det er da også mine to primære “våben” som frihedskriger i dag. Men hvem ved, det kan jo være, at der snart kommer en coronalov, der gør det forbudt at have en IQ over 100 eller at ytre sig humoristisk om corona. Hvis det sker, så ringer jeg til en realitystjerne og bestiller et dumhedskursus, så jeg kan kæmpe videre fra den front.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments